Pokračování úspěšné minisérie zcela bez příkras ukazuje zpěvaččiny vrcholy i pády. Podle informací Blesku se divák dočká i toho, jak odstartovalo seznámení s fiktivní novinářkou Gábinou.

Zpovědní vrba

„Iveta k sobě vždy a v každém období připoutala některého z novinářů deníku Blesk. Ten se pro ni následně stal veřejnou vrbou. Často volávala pozdě v noci s tím, že o ní dlouho nic nevyšlo. Že se bojí, že na ni lidé zapomenou,“ vzpomíná dlouholetá reportérka Michaela Remešová (53). „Byli jsme pro ni takovou veřejnou zpovědní vrbou. Vždy tím hodně potrápila většinu svých partnerů, kterým pak následně tvrdila, že netuší, jak se o tom či onom v Blesku dozvěděli. Iveta ale byla ve skutečnosti tou, kdo vymýšlel třeba i titulky k článkům,“ vzpomíná jedna ze služebně nejstarších členek redakce nejčtenějšího českého deníku.

Video
Video se připravuje ...

Nová minisérie Iveta odhalí zajímavé momenty ze života Bartošové. Barletta Production

Beze studu

O jejich přátelství a zpěvaččině důvěře a otevřenosti svědčí i kniha Neměla jsem se narodit, kterou spolu psaly na redaktorčině chalupě v Rožmberku nad Vltavou. „Knížka vznikala dva týdny, během kterých Iveta promluvila beze studu o nejtěžších chvílích svého života, o kterých by měla většina z nás problém hovořit. Nikdy už se pak v podobném duchu veřejně nevyjadřovala,“ dodává Remešová.

Syrové vyprávění

Sama má radost, že právě Voyo ukazuje skutečný příběh ze života princezny popu. „Je skvělé, že je to natočeno syrovým způsobem, takže si divák může udělat svůj názor,“ uzavřela redaktorka Blesku.

Video
Video se připravuje ...

Jaký je příběh nesmrtelného hitu Knoflíky lásky? Druhý díl Ivety míří na Voyo. Voyo

Fotogalerie
43 fotografií