Taneční zkoušky ještě ani nezačaly a moderátorka Iva Kubelková řeší v krátké době již druhý úraz. V únoru si vykloubila rameno, nyní ji pro změnu zradilo koleno. „Jsem v rehabilitačním procesu po tom vykloubeném rameni. Ještě se ho trochu bojím používat, ale jinak už se to lepší,“ prozradila pro pořad Showtime. Tahle potěšující zpráva má však jedno velké ale. „Čerstvá novinka je, že mi před třemi dny křuplo v koleni, takže jsem se vyděsila,“ přiznala Kubelková. „Čekám na magnetickou rezonanci, jestli jsem si neporanila meniskus,“ dodala s tím, že doufá, že bude vše v pořádku.

Dřina a respekt

Iva potřebuje, aby se jí už všechna další zranění vyhýbala. Na tanečním parketu by se sice měla objevit až v říjnu, tréninky s profesionálními tanečníky ale pro VIP soutěžící začnou již o několik týdnů dříve. Iva Kubelková se netají, že z nich má velký respekt. „Je to tu! Mým tanečním učitelem, parťákem, mou oporou a hromosvodem bude v letošní StarDance špičkový tanečník Martin Prágr. Jak se to blíží, jsem menší a menší a na našem prvním tréninku budu nejmenší na celém světě,“ nechala se moderátorka slyšet na svém Instagramu.

Kdo také skončil dřív?

Ještě než začala soutěž, musel po zranění z tréninku skončit Václav Kopta. To bylo v roce 2019. A v roce 2021 kvůli covidu skončili zase Mirai Navrátil a Simona Babčáková. Kvůli karanténě nenastoupili do soutěžního večera a pravidla jim neumožnila jít dál.

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková o StarDance: Mám velmi malé cíle a jeden handycap! Kateřina Štichová

Fotogalerie
42 fotografií