Adam a Natálka společně zamířili do sicilské Castelmoly. Dostat se na místo sice nebylo jednoduché, úsilí za to ale stálo... „Infarkt v podobě projíždění nejužší cesty ever hodinu do kopce se vyplatil,“ ulevil si hudebník, když na svém instagramu sdílel záběry z útulného apartmánu s prostorným balkonem, ze kterého se naskýtal romantický výhled na skály, kopce a údolí. 

Bledý Mišík se při té příležitosti pochlubil i změnou na své tváří: Sluneční paprsky mu totiž na kůži vykouzlily záplavu pih! A zatímco někteří lidé se za ně stydí, či je dokonce skrývají, hvězda Bangeru je hrdě vystavila na odiv. „Zrzek na dovolené,“ rýpl si sám do sebe.

Adam a Natálka i po roce vztahu vrkají jako hrdličky, idylka to ovšem vždycky není – a to ani na dovolené. V jedné z místních restaurací si totiž dopřáli trochu alkoholu, což rozproudilo menší hádku. Dcera Ivy Kubelkové (46), která je stejně jako máma úspěšnou modelkou, pak s pomocí skleničky „panáka“ ve tvaru mužského přirození naznačila Mišíkovi, co si o něm myslí. „Jsme se zrovna hádali, no, tak se to hodilo,“ okomentovala vtipnou fotku. 

Video
Video se připravuje ...

Adam Mišík: Fanoušci po něm chtějí šokující věc! David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
173 fotografií