Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Sexy trapasy známých krásek: Bradavky i klíny, kam se podíváš!

/
  • Slavné krásky občas ukážou až příliš.
    23. srpna 2023 ● 12:00

    Až příliš rafinované róby, neposedný vítr i čirý exhibicionismus. Slavné krásky čas od času poodhalí, co skrývají pod šaty (a někdy ukážou rovnou úplně všechno). Připomeňte si s námi ty nejslavnější trapasy! Co byla nehoda a co úmysl? Posuďte sami.

  • 1.

    Alessandra Ambrosiová (42), modelka

    Alessandru Ambrosiovou pořádně potrápily šaty, když v roce 2016 na pláži fotila propagační snímky ke své voňavce Ale by Alessandra. Lehká béžová róba ve spojení s vlahým větříkem odhalovala střídavě její holé bradavky i klín. 

  • 2.

    Kate Mossová (49), supermodelka

    Modelingová legenda Kate Mossová je známá provokatérka. Když si loni v listopadu vyšla do klubu v centru Londýna, rozhodla se pro tak odvážný outfit, že už mohla jít skoro nahá! Kolem třetí ráno byla v ulicích spatřena s prakticky nahým hrudníkem. 

  • 3.

    Heidi Klumová (50), supermodelka

    Na premiéře francouzského snímku Umění jíst a milovat (2023) na festivalu v Cannes si Heidi Klumová ukradla zřejmě více pozornosti, než původně zamýšlela. Žlutá róba poskytla přítomným opravdu dobrý výhled na její ňadra – a to i s rajcovními bradavkami.

  • 4.

    Lady Gaga (37), zpěvačka a herečka

    Lady Gaga sice během své kariéry ukázala ze svého těla už mnohé, na premiéře filmu Klan Gucci (2021) v New Yorku to ovšem nebylo zcela dobrovolně. Když v jednu chvíli zavál větřík, jen marně se snažila zachytit sukni a udržet ji na místě. 

  • 5.

    Miley Cyrusová (30), zpěvačka a herečka

    Podobný případ je i Miley Cyrusová. Na přehlídku módního domu Marc Jacobs v hotelu Bowery v New Yorku dorazila v asymetrickém hedvábném topíku. Jakýkoli pohyb byl ale dost o strach...

  • 6.

    Dayane Mellová (34), modelka

    Brazilská modelka a televizní hvězda Dayane Cristina Mellová si v roce 2016 v rámci benátského filmového festivalu vyšla na premiéru seriálu Mladý papež. Svůdná růžová róba byla ovšem tak odvážná, až v ní Dayane všem ukázala svůj vyholený rozkrok. 

  • 7.

    Megan Foxová (37), herečka

    Americká herečka a modelka Megan Foxová si v listopadu 2022 vyšla se svým snoubencem Machine Gun Kellym (33) do nočního klubu Delilah's ve West Hollywoodu. Oblékli se přitom jako postavičky Link a Zelda z oblíbené videohry The Legend of Zelda. Megan ovšem svůj outfit úplně nevychytala a malér byl na světě! 

    Megan Fox
    Autor: profimedia.cz

  • 8.

    Adriana Abeniová (39), moderátorka

    Španělská televizní moderátorka, modelka a herečka Adriana Abeniová omylem potěšila mnohé přítomné na akci GQ Men of the Year v roce 2017. V jednu chvíli jí totiž z krajkových šatů vypadlo celé ňadro! 

  • 9.

    Denise Richardsová (52), herečka

    Zapomenout rozhodně nelze na legendární a popravdě tak trochu nepochopitelný trapas Denise Richardsové z dubnové premiéry seriálu Paper Empire. Bývalá manželka Charlieho Sheena (57) si oblékla černé šaty s rafinovaným průstřihem na boku. Kvůli jejich střihu by gumička od spodního prádla esteticky rušila celkový dojem, a Denise se tak rozhodla jít naostro – třebaže existují i varianty kalhotek právě do takovýchto modelů. Při chůzi ze schodů pak ale zřejmě úplně zapomněla, co vlastně má a nemá na sobě, a když si chytila sukni, aby si ji nepřišlápla, zvedla si ji tak nešťastně, že všem naservírovala svůj rozkrok jako na stříbrném podnose. Bylo tohle ještě vůbec omylem? 

  • 10.

    Andrea Verešová (43), modelka

    Podobnou nehodu zažila v roce 2015 i modelka Andrea Verešová. Na předváděčce tří nových modelů Mercedesu pózovala v bílém kostýmku, pod který si ale nevzala žádnou halenku ani podprsenku. Odvážný look sice vypadal stylově, moc se jí ale v nestřežené chvíli nevyplatil... 

  • 11.

    Galerie

    Na všechny fotografie se podívejte do naší galerie! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Dana Morávková: Kterému kolegovi strhla kalhoty, pod kterými byl naostro? Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    29 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

Martina Cehlarikova: Jj tohle se občas stane... Hvězda nehvezda...
Ale to tam dělá ten kus plastu na konci...

(24. 08. 2023 06:55)

fjdksla: Cyrusová, Mossová, Foxová, Mellová... a Ladyová Gagová jako topík.

(23. 08. 2023 15:09)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy