Všichni letošní účastníci populární soutěže plné tance, elegance a noblesy se již pustili do pilné přípravy. Poctivě trénují a své profily na faceboocích a instagramech plní momentkami ze zkušeben i detaily svých leckdy bolavých, do krve sedřených chodidel plných puchýřů. Přesto herečka Darija Pavlovičová, co zazářila v seriálech Zločiny Velké Prahy, Kukačky nebo Dobré zprávy a brzy se objeví i na tanečním parketu, všechny polekala děsivým záběrem na své nožky.

Její štíhlé končetiny byly totiž pokryty červenou mapou, jako kdyby dostala pořádně naloženo. Vzápětí ale vysvětlila, co to znamená - a že to nemá s náročným nacvičováním tanečních choreografií nebo s tvrdou „drezúrou“ tanečníka Dominika Vodičky (27), jenž v zimě roku 2019 vyhrál ve dvojici s herečkou Veronikou Khek Kubařovou (36) desátou řadu soutěže StarDance, nic společného. „Jsem v pořádku,“ uklidňovala fanoušky, které tento pohled jaksepatří vylekal.

Video
Video se připravuje ...

Darija Pavlovičová: Už vytáhla na StarDance lékárničku? Kateřina Štíchová

„Jedná se o prasklé cévy po sauně. Vlivem vysoké teploty dojde k popraskání kapilár a krev se 'vylije' do okolního podkoží,“ vysvětila Darija radši v dalším příspěvku. Tyto problémy se prý týkají především lidí, co mají citlivější pokožku, a všechno to mrazivé „mramorování“ po deseti až patnácti minutách zmizí - to když se krev zase vstřebá. I když to tedy vypadá na první pohled velmi znepokojivě, nejde o nic nebezpečného. Ve StarDance už bude mít Darija zase nohy jako laňka.

Fotogalerie
45 fotografií