V budově České televize teď trénují taneční kroky téměř každý den minimálně čtyři hodiny. Už za dva měsíce totiž na obrazovkách předvedou, co se od svých tanečníků naučili. Na romantiku jaksi přestal být čas. Dvojice si zatím ve zkušebně stíhá předávat na venčení svého psa Gremlina.

Manželé rozhodně neuzavřeli dohodu, kdo by komu ustoupil, pokud by se oba dostali do finále. Slibují se vzájemně bít do posledního dechu! „Určitě bych Evě nic nepřenechal. Z toho by vůbec neměla radost. Ona je zvyklá vybojovat si všechny své úspěchy sama,“ řekl Blesku herec.

„Rozhodně ode mě nedostane nic zadarmo, ale samozřejmě to záleží na porotě a na divácích. Až ji uvidí tančit, získá si je podle mě sama,“ tuší Marek.

„Jsem samozřejmě soutěživý typ,“ potvrzuje Eva manželova slova. „Marek taky, ale on není úplně čistokrevný sportovec-šílenec,“ říká majitelka dvou olympijských medailí ze snowboardcrossu včetně zlaté ze Soči 2014. „A nakonec budeme tak unavení, že se budeme podporovat,“ prorokuje Adamczyková. Jak se bude soupeřícím manželům na tanečním parketu dařit, můžeme sledovat v České televizi od od 14. října.

Doma se netančí

Po trénincích jsou oba tak unavení, že doma už spolu netančí. Ani by prý nebylo kde. „Nemáme moc místa... Už jsem doma trénovala, ale zvládla jsem tak jednu točku na místě,“ vysvětlila Blesku Eva. „Že bychom tančili třeba na stole? Když na to dojde, nějaký místo najdeme...“ dodal Marek se smíchem.

Marek prozradil, že svou nešikovností dokázal podrazit nohy tanečnici Lence Noře Návorkové (32) a jen tak tak, že jí neukopl hlavu! Podobný zážitek má i Eva se svým tanečníkem Jakubem Mazůchem (35), jen v opačném gardu.

„Kuba málem ukopl hlavu mně!“ prozradila Blesku Adamczyková s tím, že za to může její zbrklost. „Když mi řekne, že mám něco udělat, tak to okamžitě dělám, ale on většinou čeká, že to odpočítá... Musím se trochu uklidnit a nebýt tak zbrklá,“ vysvětlila Eva.

Video
Video se připravuje ...

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch Kateřina Štíchová

Fotogalerie
54 fotografií