To se jeho bývalým parťákům Vojtovi Dykovi (37), Jakubu Prachařovi (39) a Janu Maxiánovi (40) určitě líbit nebude. 

Složka: Ostatní

Syn skladatele Ondřeje Soukupa (72) a textařky Gabriely Osvaldové (70) si ve včerejších 7 pádech Honzy Dědka, kde byl i se svým otcem, nebral servítky. „Když jsme dělali poslední koncert v O2 areně, spoluprodukovali jsme to. A když jsem po něm projížděl s produkčním rozpočet, ptal jsem se: Co znamená položka »Ostatní«?“ vyprávěl František Soukup. „Byla to položka za desítky tisíc. A on říkal – on trochu koktal: To, to jsou dro-drogy!“ šokoval Franta.

Poslední účet

Pochopitelně ho zajímalo, co to má znamenat. „No tak říkám: No, a kdo to měl? A on: Všichni kromě tebe! A takhle skončil Nightwork, to bylo poslední vyúčtování...“ dodal »mladý« Soukup.

Otázka je, zda to myslel vážně, nebo to byl jen jeho způsob humoru. Jedno je ale jasné – i když ho konec kapely mrzí už méně než před lety, nemá to v sobě stále úplně vyřešené. Kolegové navíc coby Tros Discotequos občas vystupují dál, Soukupa ale nadobro odvrhli...

Táta Ondřej: Fanda je nebere!

Za svého syna se v rozhovoru postavil jeho otec Ondřej. „Já jsem mu dal k dispozici studio. Měl jsem radost, že chlapec nebere drogy, tak čert vem školu, hlavně když komponuje. Mně se líbily věci, které z něj lezly,“ okomentoval začátky Nightworku v roce 2006.

Video
Video se připravuje ...

František Soukup z Nightwork: S Vojtou Dykem se nestýkáme Markéta Reinischova, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
29 fotografií