Možná dosud neměl tušení, že s ním má zpěvačka takový problém. Když si teď sedla naproti moderátorovi Honzovi Dědkovi (51) ve Švandově divadle, po chvíli se stočil hovor na hvězdu filmů Kamarád do deště a vyhlášeného bouřliváka, který dostal i modelku Simonu Krainovou (50).

Nešťastná věta

Sagvan Tofi je prostě blb!“ nezaváhala Tereza ani vteřinu. „Mně jako dívce před zraky vydavatelství řekl památnou větu, že já nikdy s tím, jak vypadám, nebudu zpěvačka, a už vůbec ne dobrá a populární,“ prozradila Tereza to, co mu nemůže zapomenout. „Mě to tenkrát píchlo u srdce a zamotalo mi to hlavu. Od té doby jsem ho neviděla. Ale těším se, až na něj narazím…“ prohlásila dcera zpěváka Karla Černocha (†64).

Držet mordu

A také přesně ví, jak se zachová, až se tak stane. „Vezmu ho pod krkem a řeknu mu: Chlapče, tak se na mě podívej. Někdy je lepší držet mordu!“ vzkázala Sagvanovi s vědomím, že se k němu její vzkaz prostřednictvím 7 pádů Honzy Dědka (dnes na Primě od 21:35) dostane. „Ale nekopejme do chudáka, přátelé…“ řekla zaskočenému moderátorovi.

Tofi je přitom poměrně úspěšný muž, který už roky sviští po republice fešáckým porsche. Stal se respektovaným producentem a režisérem v reklamní branži. A nakonec napsal a zprodukoval veleúspěšné muzikály Děti ráje (milion diváků během 10 let!) a Čas růží.

Neúspěšné projekty

Tereza v televizi zazářila například ve StarDance. Má za sebou ale i pár nepodařených projektů. Naposledy kritika i diváci sepsuli filmovou komedii Bourák v hlavní roli s Ivanem Trojanem (59), v níž také hrála. „To byl propadák. Já hraju zásadně v neúspěšných věcech. Když já něco dělám, je to většinou neúspěšný… Kromě Monkey Business!“ přiznala Černochová.

Video
Video se připravuje ...

Přiznání zpěvačky Černochové: Dcera (7) zdědila taneční nadání! Kdo je její tatínek, ale tají.  Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
40 fotografií