Kamkoliv se hvězdička seriálu Kravaťáci hne, tam je poprask. Ne tedy kvůli jejímu účinkování ve známém právnickém seriálu, ale kvůli tomu, že je ženou prince Harryho. Všichni okamžitě hodnotí její oblečení, analyzují šperky i řeč těla. A jinak tomu není ani teď, kdy z USA dorazila do německého Düsseldorfu. Ačkoliv ověřené zdroje tvrdily, že se v Evropě objeví až příští týden, jelikož chce co nejvíce minimalizovat čas strávený bez svých dvou dětí, synka Archieho (4) a dcerky Lilibet (2), zřejmě si to rozmyslela.

Za velkého humbuku se Meghan Markleová objevila na Invictus Games, na mezinárodní multisportovní události, která je určena pro zraněné a nemocné vojáky a vojenské veterány, už nyní. Dorazila podle všeho v úterý 12. září a je otázkou, zda se i v tomto případě zdrží až do konce celé akce, která má svůj závěrečný ceremoniál naplánovaný až na příští úterý, tedy 19. září.

Z Los Angeles přiletěla půvabná Meghan jako pravá hollywoodská hvězda – na sobě měla pohodlné botky značky Valentino za 770 dolarů (více než 17 tisíc českých korun), volné tříčtvrteční kalhoty, top s dlouhým rukávem a sluneční brýlemi Celine za 500 dolarů (něco málo přes 11 tisíc korun). V jedné ručce si nesla svůj typický slaměný klobouk a v druhé svírala kabelku Goyard za 2650 dolarů (necelých 60 tisíc korun). Jeden z jejích bodyguardů nesl další její zavazadla a také vak na obleky, jenž v sobě ukrýval s velkou pravděpodobností nějakou tu Meghaninu róbu.

Video
Video se připravuje ...

Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho. Videohub

Vévodkyně ze Sussexu pak hned po svém příchodu na Invictus Games pronesla emotivní proslov k 1600 soutěžících, jejich přátelům a rodinným příslušníkům... A moc jí to slušelo. Meghan je ostatně známá svými luxusními outfity, často monochromatickými. Tentokrát však překvapila. Pro tuto příležitost si totiž oblékla černé košilové šaty z Banana Republic, které stály pouhých 112 liber (něco málo přes 3 tisíce českých korun). Jenže jako kdyby to snad chtěla vyvážit, svou levnou róbu doplnila šperky mnohem cennějšími.

Zaujala především prstenem, co se jí blyštěl na pravém malíčku. Ten pro ni vyrobila designérka a klenotnice celebrit Lorraine Schwartzová (57), co na něj použila diamanty z Blízkého východu, které prý získal slavný královský pár za dosud ne zcela objasněných okolností od neznámého dárce. Hodnota prstenu se odhaduje minimálně na 62 tisíc dolarů (1,4 milionu korun)

Fotogalerie
49 fotografií