Někdejší herečka a současná vévodkyně ze Sussexu byla viděna, kterak ve svém luxusním SUV Range Rover, co podle odhadů zahraničních médií stojí 140 tisíc dolarů (3,2 miliony korun), zamířila do populárního fastfoodu In-N-Out Burger, co se nachází nedaleko jejího domu v Montecitu v Kalifornii. „Je na půli cesty mezi LA a naším pozemkem,“ libovala si Meghan Markleová v jednom ze svých dřívějších rozhovorů pro magazín Variety s tím, že zde slavní manželé rádi „překvapují“ zdejší pracovníky.

Pro jídlo tentokrát vyrazila společně s kamarádkou a vypadala naprosto nadšeně, že si může nezdravým jídlem trochu „zahřešit“ - široce se zubila, jako kdyby vyhrála ve Sportce, zatímco zaměstnanci vyřizovali její objednávku. Britská média vtipkovala, že si nepochybně poručila jeden „royal cheese“ v narážce na fakt, že se v květnu 2018 přivdala do královské rodiny (royal znamená anglicky královský). Co přesně si objednala tentokrát, to se neví - jisté ale je, že si zde ráda dává cheeseburger, hranolky a pálivé papričky jalapeños.

Video
Video se připravuje ...

Pestrý život Meghan Markleové .

A Harry? Ten zase zbožňuje zdejší burger „double-double“, dává si vždy rovnou dva, k tomu hranolky a kolu. Aktuálně má ale mladší bratr následníka trůnu prince Williama (41) jiné starosti. Je totiž v německém Düsseldorfu na sportovní akci Invictus Games, co se koná pod jeho záštitou. Vyrazil tam ihned po krátké návštěvě Londýna, kde se účastnil charitativní akce WellChild - a kde také využil příležitost se krátce zastavit v kapli sv. Jiří, kde navždy odpočívá jeho milovaná babička.

A Meghan by se k němu měla v Německu během příštího týdne připojit - její účast se očekává na závěrečném ceremoniálu v úterý 19. září. Se zpožděním dorazí do Evropy z jednoho jediného, prostého důvodu - prý chce co nejvíce minimalizovat čas strávený bez svých dvou dětí, synka Archieho (4) a dcerky Lilibet (2). Podle magazínu Hello! je ale ten důvod trochu prozaičtější. Údajně jde o snahu Meghan na sebe strhnout co největší možnou pozornost. A té se jí nepochybně dostane...

Fotogalerie
74 fotografií