Jak uvádí web Daily Mail, Montecito v Kalifornii dost možná brzy přestane být domovem britského prince Harryho a jeho manželky Meghan Markleové. Luxusní sídlo o devíti ložnicích a 1672 čtverečních metrech obytné plochy, které si zde pořídili v roce 2020 za 14 milionů dolarů (318,5 mil. korun), by brzy mohlo začít hledat nového majitele.

Princova rodina se mezitím chystá přesunout o něco blíže k Hollywoodu. Podle zdrojů webu TMZ si Harry s Meghan o víkendu prohlíželi rozhlehlý pozemek s výhledem na oceán v nedalekém Malibu.

Futuristická vila na míru

Do oka jim padla nemovitost v ceně 8 milionů dolarů (182 mil. korun), jen co by kamenem dohodil od sídla slavných Kardashianek v Calabasas. Aktuálně toho na pozemku moc není, Harry a Meghan mají mít ale už teď k dispozici návrh na futuristickou vilu za dalších 10 milionů dolarů (227,5 mil. korun), jež by tam v budoucnu měla stát. Na místě už má dokonce operovat stavební tým.

V přední části šestiakrového pozemku zatím stojí strážní domek a obrovský bazén. Pro hlavní rezidenci o rozloze zhruba 930 metrů čtverečních jsou zatím položeny jen základy.

Nemovitost se nachází nad dálnicí Pacific Coast Highway a nabízí výhled na pláž Broad Beach. Obyvatelům poskytne skutečné soukromí - vchod střeží velká brána a dlouhá příjezdová cesta až k místu, kde bude stát hlavní budova. Právě to má být pro Harryho a Meghan jedním z největších lákadel.

Blíž k Hollywoodu

Dalším faktorem má být vzdálenost od Hollywoodu… V Montecitu se sice manželům žilo hezky - děti měly k dispozici velkou růžovou zahradu, staleté olivovníky, kurt na tenis, dětský domek i vlastní bazén - do meky celebrit je to ale odsud asi 140 kilometrů a asi hodina a půl cesty autem. Malibu je nicméně od Hollywoodu jen asi 40 kilometrů, autem se tam dostanete už za 45 minut. Manželé by se tak snáze mohli věnovat svému byznysu. A navíc by si stále užívali jistého soukromí.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho pdc, blp, Červený Chebotareva

Fotogalerie
59 fotografií