Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Peroutka (33) s manželem (25) se utrácení nebojí: Extravagance za statisíce!

/
  • Milan Peroutka s Dominikem
    7. září 2023 ● 10:20

    ANO si neřekli v klasickém pánském obleku, ale v úpletovém kompletu doplněném o bílé tričko. Zatímco Milan Peroutka (33) se vrátil ke svému ležérnímu stylu, jeho manžel Dominik Roubínek (25) dál do společnosti vynáší různé střihy z barevných úpletů.

    Jak se ukázalo, rozhodně to není levná záležitost, ale jde o modely z domu, který založil japonský návrhář Issei Mijaki, jenž loni v 84 letech zemřel. Dominik si oblíbil řadu Homme Plissé, která je tvořena z žebrového úpletu. V ČR není kamenný obchod, a tak si luxusní modely objednává online...

  • 1.

    Svatební komplety

    Na svou tajnou svatbu na zámku Mcely si Milan a Dominik oblékli komplety v šedé barvě a doplnili je bílým tričkem. Přičemž jen kalhoty stojí okolo 12 tisíc korun a sako na knoflíky, ale bez klop 17 tisíc korun.

    Fotky ze svatby Milana Peroutky
    Autor: instagram

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Milan Peroutka: Novinka v jeho svazku s mužem! Markéta Reinischová

  • 2.

    Luxusně i na Kazmův film

    Milan se poté vrátil ke svým barevným svetrům a košilím z tylu, ale Dominik je Mijakimu věrný. Na premiéru Kazmova filmu byl doporučený dress code ve žluté a černé barvě a kluci ho dodrželi. Dominik oblékl černé kalhoty a žlutou bundu v hodnotě 24 tisíc korun a Peroutka si z jeho skříně vypůjčil žluté triko, které se svou cenou pohybuje okolo 6 tisíc korun.

    Žluťásci Milan Peroutka s manželem Dominikem.
    Autor: herminapress.cz

  • 3.

    Přehlídka v blejzru za 30 000 Kč

    Doposud největší módní výstřelek Roubínek předvedl na módní show Michaela Kováčika v rámci pražského fashion weeku. Zvolil delší blejzr v oranžovo-černé barvě. Ten lze koupit za bezmála 30 tisíc korun!

    Milan Peroutka a Dominik Roubínek
    Autor: Blesk:Martin Hykl

  • 4.

    Fotogalerie
    61 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 26

Dianthos: Sluší jim to spolu, jsou hezký pár. Jenom tedy nechápu ty ceny za oblečení. Tričko za 6000 Kč? Ženili se ve svetrech za 30 tisíc? Náklady na výrobu v řádech stovek Korun. I když mají vysoké příjmy, nějak nevidím důvod jimi plýtvat na nesmysly.

(08. 09. 2023 05:49)

Sáva Šalam: A jak je to odkázané ta studie?? by mě velice zajímala!!! A čím to dokázali ? lékařské bludy !!! Něčím si to obhájit musí aby je přestali pranýřovat ale nic nemění na tom jak je to PROSTĚ HNUSNY KDYŽ CHLAP TO DĚLA CHLAPOVI!! Tak jestli se někdo narodí s tím ze je hnusák a tváři se na veřejnosti ze je úžasný!! OK!!! V tom případě je to stejný exot který jsou zavřeny v ústavech a tak dále !! Léčba !!!!

(07. 09. 2023 19:43)

zkzkz: Fůůůůůj

(07. 09. 2023 19:35)

e.lesanova: Někdo má vkus a jiný si jej ani za drahé modely nekoupí...Tlustý, rozkydlý miliardářský synek by měl na sobě těžce zapra­covat­...Pe­routka ze sebe udělal podivného exota

(07. 09. 2023 17:21)

Martin Kos: Buzny za srany

(07. 09. 2023 17:02)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy