„Kdybych tu měl po skoro dvou týdnech zanechat jediné slovo, bylo by to DĚKUJU. Přečetl jsem všechny vaše zprávy i komentáře, chtěl jsem bez okolků znát, jak na tom v Čechách jsme,“ okomentoval Peroutka fakt, že svůj vztah s mužem veřejnosti odhalil až ve chvíli, kdy se oženil.

„Gratulujete mi k odvaze sdílení mého soukromí s vámi, ale víte, co bylo zdaleka nejtěžší? Přiznat to sám sobě. Nechtěl jsem najednou bejt pro holky spíš kámoška, pořád se jim chci líbit. Chtěl jsem, aby moji klučičí kamarádi neztratili pocit, že se mnou můžou řešit cokoliv. Všichni jsme zvyklí pro lepší orientaci v lidech na určité kategorie, a já se bál těch klišé a definování,“ objasnil Milan, proč vlastně dlouho váhal.

Teď už si ale může být jistý, že přátele ani příznivce rozhodně neztratí. Možná proto se také rozhodl sdílet první oficiální fotografie z obřadu. Jedná se o vkusné černobílé snímky, na nichž je zachycen Milan s partnerem Dominikem v den D.

„Chci tu být pro všechny. Mám ve zprávách vaše příběhy, a i když teď na rovinu nejvíc řeším ten svůj, děkuju vám za důvěru a nechci ji zklamat. Kdyby měl můj příspěvek pomoct a dodat odvahu jedinému člověku, stálo to za to. A nebo také přispět tomu, aby se tohle stalo zase o kousek normálnějším. Protože jednou takový příspěvek právě díky dalším podobným prolomením tabu nevyvolá zdaleka tolik emocí, jednoduše díky tomu, že na tom přestane být cokoliv tak zvláštního. A já budu na houpacím křesle vyprávět, jak to pro mě bylo kdysi náročný. To bych si/nám/vám přál,“ dodal procítěně zpěvák a herec, známý například z muzikálů Láska nebeská či Okno mé lásky.

Netají se ani tím, že by s manželem rádi založili rodinu.

Video
Video se připravuje ...

Rozdováděný páreček Milan Peroutka a Anna Slováčková! Co všechno na sebe práskli? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
71 fotografií