Jedna z nejúspěšnějších popových show se na vyprodaném karlštejnském nádvoří rozloučila s diváky. Producent Janis Sidovský i letos na hrad Karlštejn sezval české popové hvězdy a pozvání přijaly Helena Vondráčková, Monika Absolonová, Bára Basiková, Ilona Csáková, Olga Lounová, Markéta Konvičková nebo Dasha.

Zpěvačky pod širým nebem zpívaly jednu hitovku za druhou. Na pódiu se střídaly jednotlivě, ale vystupovaly i společně. Mimo jiné připomněly 85. narozeniny skladatele Karla Svobody. Ve finále galavečera společně s hvězdami muzikálu Biograf láska zpěvačky složily poctu zlaté slavíci Haně Zagorové.

Zazněly například hity jako Časy se mění, Teď královnou jsem já, Jdi za štěstím či hit Je naprosto nezbytné

Helena Vondráčková zazpívala své největší hity v meruňkových šatech, Olgu Lounovou přišla podpořit rodina, včetně dcerky Arianne, Ilona Csáková se ukázala ve své nejlepší formě. A také se pochlubila mladším synem Dominikem, který se na maminku přišel podívat.

Nejvíc do varu dostala diváky energická Monika Absolonová, která si od rozchodu s otcem svých synů, Tomášem Hornou, udržuje super štíhlou postavu. 

Energie jí nedošla ani po vystoupení, když se usídlila na terase a tam si o samotě popíjela bublinky. Ale rozhodně ne v poklidu. Sama si tam juchala a tančila a nikoho ostatního k tomu nepotřebovala. Všechny dámy českého popu si zkrátka naplno užívaly společnou show, která byl letos úplně poslední. 

Video
Video se připravuje ...

Královny popu na Karlštejně: S kým by nejradši strávily žhavou noc na hradě? Sandra Apostolidisová, Petr Soukup

Fotogalerie
69 fotografií