Po spekulacích o partnerských problémech a psychickém kolapsu Meghan Markleové se zdá, že je krize zažehnána! Harry, Meghan a Doria Raglandová v sobotu společně skotačili na koncertě Beyoncé v rámci turné Renaissance World Tour v Inglewoodu kousek od Los Angeles.

Přípravy skutečně nepodcenili - všichni tři na sobě měli ladící outfity ve stříbrné, šedé a bílé barvě. Princ oblékl světle šedý oblek s bílou košilí, vévodkyně bílé tílko a dlouhou stříbrnou sukni s flitry a někdejší kosmetička a sociální pracovnice Doria Raglandová leskle šedý halter top a bílé kalhoty.

Pařba s tchyní

Slavná trojice to pěkně rozjela. Ostatní hosté pokradmu natočili několik videí, na nichž Meghan vlní boky, předvádí divoké tanečky, hlasitě zpívá a něžně se tulí k princi Harrymu během zamilovaných lovesongů. Pozadu nezůstala ani už skoro sedmdesátiletá Doria, která skotačila chvílemi více než sama vévodkyně.

Průměrná cena vstupenky činí tisíc dolarů, tedy přes 22 tisíc korun. Princ, jeho manželka a tchyně pro sebe nicméně samozřejmě měli vlastní VIP lóži, a tak se přes kapsu museli plácnout podstatně více.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Oggi (@oggisettimanale)

Meghan jako Mona Lisa

Koncert slavné zpěvačky si Meghan zřejmě nevybrala náhodou. Mezi ženami sice nepanuje vyloženě přátelství, ale už v minulosti si daly veřejně najevo své sympatie. Když například Beyoncé Knowlesová v roce 2019 společně se svým manželem Jayem-Z vyhrála cenu BRIT Awards, natočili spolu krátké video, v němž společně obdivují portrét vévodkyně. Jednalo se o odkaz na jejich videoklip k písni Apeshit, v němž se na místě Meghan objevila Mona Lisa.

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan to rozjeli na koncertě Beyoncé. Společnost jim dělala Meghanina maminka Doria Ragland. TikTok

Fotogalerie
92 fotografií