Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Princ Harry znovu šokuje: Nechali mě v pozici plodu a bez peněz!

/
  • Princ Harry pustil do světa nový dokument na Netflixu.
    30. srpna 2023 ● 15:00

    Ve své nejnovější show na Netflixu se princ Harry (38) rozpovídal nejen o svých nových projektech, ale také o rodině, synovi Archiem, ale hlavně o svých traumatech z dětství. Ty dává za vinu své královské rodině, která ho dostatečně nepodpořila po ztrátě matky princezny Diany (†36) a také po návratu z mise v Afghanistánu.

  • 1.

    Bolestné vzpomínky a pozice plodu

    Princ Harry v prvních dílech nové show Heart Of Invictus zavzpomínal na svá traumata. Hned v úvodu osočil svou královskou rodinu za nedostatek podpory. V době, kdy mu zemřela maminka Lady Diana, bylo Harrymu pouhých 12 let. „Ztráta mámy v tak mladém věku, trauma, které jsem měl, jsem si nikdy pořádně neuvědomoval. Nikdy se o tom doma pořádně nemluvilo. Jako spousta jiných vrstevníků jsem potlačil svoje emoce,“ přiznal Harry v dokumentu.

     

    Jenže v pozdějším věku se vydal na válečnou misi do Afghanistánu, kde vídal mrtvé a zraněné vojáky. Jen co se z mise vrátil, trauma z dětství se začalo znovu ozývat. „Spouštěčem pro mě byl návrat z Afghanistánu. Začaly se objevovat věci z roku 1997, kdy mi bylo 12 let. Najednou začalo všechno syčet, a já se odrážel od stěn, přemýšlel jsem, co se to děje. Teď naopak cítím všechno, místo toho, abych byl otupělý," svěřil se britský princ. 

     

     

    Největší boj pro mě byl, že mi nikdo z mého okolí pořádně nedokázal pomoci. Neměl jsem takovou podpůrnou strukturu, žádnou síť ani odbornou radu, abych zjistil, co se se mnou vlastně děje. Bohužel jako většina z nás, jsem poprvé opravdu uvažoval o terapii. Když ležíte na podlaze v poloze plodu a přejete si, abyste se s některými z těchto věcí vypořádali dříve. A to je to, co chci opravdu změnit,“ prozradil Harry moment, kdy se rozhodl bojovat se svými traumaty z dětství.

  • 2.

    Rozhovory s Archiem

    V dalších dílech projektu, který manželé Sussexovi prodali stanici Netflix za 80 milionů liber (2,2 miliardy Kč), se Harry věnuje své rodině. Mluví o sobě jako o otci dvou dětí, manželovi a majiteli několika psů.

     

     

    Prozradil také střípky z rozhovorů, které vede se svým čtyřletým synem Archiem. „Když mluvím se svým synem Archiem o tom, čím chce být, až vyroste, některé dny je to astronaut, jindy pilot. Ale co mu připomínám - je jedno, čím chceš být, až vyrosteš, nejdůležitější je tvůj charakter. Jeho máma ani já pak budeme nejvíc pyšní, když ho uvidíme mít charakter takový, jaký vidíme dnes,“ vyprávěl britský princ davu lidí,co show sledoval.

    Harry a Meghan mají dvě děti
    Autor: profimedia.cz

    Harry a Meghan mají dvě děti
    Autor: profimedia.cz

  • 3.

    Emotivní projev manželky Meghan

    Harryho manželka Meghan (42) se tentokrát v dokumentu objevila jen krátce. Pronesla emotivní a dojemné poselství o rodině. Ve svém projevu převážně děkovala rodinám a přátelům veteránů, kteří se účastnili čtvrté epizody jejich projektu Heart Of Invictus. Tento projekt se zaměřuje na život zraněných a nemocných vojenských veteránů, kteří se účastní paralympijských her Invictus Games. A princ Harry je jejich zakladatelem.

     

    Mockrát vám děkuji za vaši službu a děkuji celé rodině a přátelům, kteří vás na cestě podporují. Protože toto je služba, toto je oddanost a toto je rodina Invictus,“ pronesla Meghan v dokumentu.

    Princ Harry s manželkou Meghan v novém dokumentu Hearts Of Invictus.
    Autor: Netflix

    Video
    Video se připravuje ...

    Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho pdc, blp, Červený Chebotareva

    Fotogalerie
    128 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 12

AHel: Je to psychopat, spratek nevděčný a slaboch, prostě se narodil jako druhý. V životě jsem takové kňourání o "hov..." neslyšela od žádného druhorozeného. Je to nemakačenko, snad si nemyslel, že mu budou padal holuby pečený rovnou do huby....taky musí vyvíjet nějakou pracovní činnost.... to tak bývá, i u vladařů a možná právě u nich...hlavně o bezpracné peníze mu šlo... a chtěl by je za nic dál...kdyby si vzal obyčejnou prima ženu, která se po něm nechce vyšplhat, tak by byl jiný, ale to metrnici, co si vzal, z něj vydolovala to nejhorší.

(25. 03. 2024 10:57)

fido2: No Katyna s Vilíkem jsou také pěkně posahany...

(21. 03. 2024 10:33)

ivana kollerova: boze to je blb. doted to o nem vedela jen jeho rodina, ze je posahany. ted to vi cely svet. gratuluju

(04. 09. 2023 08:44)

Dianthos: Něco do té knihy napsat musel. Nejspíš zvolil taktiku pitvání a zesměšňování sama sebe, než aby odhaloval další tajemství královské rodiny.

(30. 08. 2023 22:31)

Megera z Makrel: Podľa mňa by bol menej ak vôbec traumatizované keby sa neoženil s tou zlatokopkou. Podľa mňa mu ta tie kraviny do hlavy tlači typu “ach hovor o svojich citoch však si bol utláčaný” a debilek bez vlastného názoru prikývne “aaano vlastne máš pravdu som” 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ nebyť jej tak je ten ryšavý Harino na 90% normálny.

(30. 08. 2023 20:24)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy