Komise se setkala se zhruba dvěma desítkami zaměstnanců České televize. Z jejího šetření vyplynulo, že nedošlo k diskriminaci nebo nevhodnému a nežádoucímu chování Fridrichové k podřízeným zaměstnancům, ale kvůli chaotické a pozdní komunikaci a někdy i špatné dramaturgii docházelo k osobním neshodám, které vyústily i v několik odchodů z redakce. Za pět let jejího šéfování dalo výpověď na deset lidí, což Nora nepopírá.

Domnívám se, že jsem se žádného šikanózního a nevhodného chování nedopustila. Některé věci, které jsem se dočetla v médiích, byly pravda, některé byly přehnané a některé nepravda. Třeba, že jsem se převlékala v kanceláři a byla mi vidět podprsenka, ano, to se stalo a asi se to ještě stane,“ překvapila Nora.

Video
Video se připravuje ...

Odvážná Nora Fridrichová ve StarDance: Dře na postavě a chce ukázat přednosti! Markéta Reinischová

Co jsem se v té zprávě dočetla, bylo, že jsem v pracovní době klikala nákupy pro samoživitele, a to pravda byla a věděla jsem, že to někdo může použít proti mně. Bylo to v covidové době a klikala jsem si nákupy. Nelituji, že jsem je dělala v pracovní době, protože to tehdy byla mimořádná doba,“ přiznala se dramaturgyně a moderátorka pořadu 168 hodin.

Snad se na mě bývalá kolegyně nebude zlobit, mně prostě některé věci, které mi byly vyčítány a působily dramaticky, přišly osobní a s tím moc neudělám. Například, jak mám vysvětlovat exkolegyni její tvrzení, že spolupráce se mnou přispěla k rozpadu jejího manželství. Já si to pamatuji jinak, myslím si, že k rozpadu jejího manželství přispělo to, že podváděla svého manžela,“ řekla Daniele Drtinové v rozhovoru na DVTV Fridrichová. „Myslím si, že ty věci, které tam byly líčeny, byly popsány tak, aby mi ublížily, ale nebyly takové. Ať se na mě nikdo nezlobí.

Fotogalerie
27 fotografií