Křestní jméno Denisa pochází z řečtiny, vzniklo jako odvozenina řeckého jména Dionýsos, který byl bohem vína. Překládá se tedy jako „božské dítě“, „bohyně vína“ nebo „zasvěcená bohu vína“. V České republice je dívek a žen s tímto jménem více než 26 tisíc - a mezi nimi najdete i jednu zatraceně sexy herečku. Na tu si v den jejího svátku vzpomněl jistý časopis s lechtivým obsahem, zatímco ona slavila své jmeniny se svou maminkou, s níž má podle všeho skutečně výjimečný vztah.

Zrzavá Denisa Nesvačilová, která před nějakým časem plnila média svým zapojením do milostného trojúhelníku mezi scenáristou Petrem Kolečkem (39) a jeho dnes již manželkou, modelkou Anetou Vignerovou (35), se nechala pro Playboy nafotit v květnu, ve svém milovaném Londýně. Hvězda romantických snímků Miluji tě modře či Přes prsty si pro tyto snímky oblékla rafinovaně sexy spodní prádlo, nasadila šperky se smaragdy, diamanty i třeba drahé hodinky, a fotilo se například v luxusním prostředí soukromého letadla.

Video
Video se připravuje ...

Nestydatá Nesvačilová: Sexy fotky na truc! Kisa Císařová

Fotky s podtitulem Sexbomba z Tábora nyní známý magazín připomněl v den Denisina svátku. Konkrétně tedy zveřejnil zákulisní videa z takzvaného photoshootu, ve kterém se krásná herečka chystá před objektiv. A zatímco maskérky dokončují poslední úpravy, Denisa oděná jen v lehoučké kimono, si cudně zakrývá holá ňadra. V záběrech dokonale vyniká její šťavnatý zadeček v průhledných kalhotkách. Posuďte v naší galerii sami, jak moc sexy při tom byla...

Fotogalerie
67 fotografií