Půvabná Michaela Ochotská, bývalá manželka tenisty Lukáše Rosola (38), je neskutečně sexy. A není pochyb, že to o sobě moc dobře ví - svůj profil na instagramu totiž s gustem plní snímky, ze kterých se zrychlí dech nejednomu jejímu fanouškovi. S létem se loučila o víkendu, kdy panovaly teploty skutečně přímo tropické, zatraceně rajcovními fotečkami. Na nich pózuje ve zlatých plavkách… zatímco všem dává na odiv svou dokonale vyrýsovanou postavu, zadeček jako dva kmínky a božská ňadra - což vyniklo obzvláště při záběru z boku.

Michaela, která dnes pracuje na radnici ve výkonu přenesené působnosti státní správy a rozhoduje o trestech a pokutách, za to se vší pravděpodobností vděčí svému velkému koníčku - wakeboardingu. Balancování a dřepování na prkně je, jak se zdá, mnohem lepší nežli pravidelné návštěvy posiloven. Při pohledu na její ploché bříško by rozhodně nikdo netipoval, že má za sebou už dokonce jeden porod - je maminkou synka Andrého (8).

Video
Video se připravuje ...

Michaela Ochotská na Plese v Opeře Jan Jedlička, foto: Jan Tůma

Smyslné momentky od vody ale v jejích fanoušcích vyvolaly touhu spatřit mnohem více, nežli jim Michaela ukazuje. Ačkoliv se na zveřejněných snímcích často ukazuje polonahá, nikdy nejde za hranu slušnosti.

Možná právě proto ji její followeři prosí, zda by se po vzoru Simony Krainové (50) i ona nechtěla přidat na lechtivou platformu OnlyFans, kde se za hanbatý obsah platí nemalé částky. „Utratil bych tam kvůli vám snad celou výplatu klidně,“ dušoval se jeden z nich. Na to však měla Michaela velice stručnou odpověď: „Nechci.“

Fotogalerie
51 fotografií