Brunetka spolu se svým manželem oznámila na sociálních sítích narození synka. „Srpeček měsíce nad obzorem a Robin Plojhar k nám přišel rychlostí blesku. Kouzelná noc na 9. 9. a odteď jsme v bandě čtyři,“ napsali na instagram a pochlubili se první rodinnou fotografií s malým Robinem.

Jak vyplývá z postu, narodilo se miminko v porodnici v Rakovníku... a zřejmě se jednalo o rychlý porod. Radost a gratulace pak pod příspěvkem projevily známé dámy jako Eva Podzimková (33), Zuzana Stráská (32), Gabriela Lašková(33) či Elizaveta Maximová (31). Ozvali se též manželé Zorka (33) a Míra (39) Hejdovi, přičemž on byl stručný a ona se rozepsala: „Moc moc moc gratuluju a těšíme se na tebe Robinku!♥️♥️ Vítej na světě!“

Olga Plojhar Bursíková se tak stala již dvojnásobnou maminkou. Se svým chotěm Jakubem, kterého si vzala v roce 2018, mají už dceru Lottu (2), která přišla na svět v dubnu 2021.

„Přišla na svět jako plaváček rovnou do vody a do náručí dvou lidí, co ji budou milovat navždy,“ okomentovala její příchod na svět Olga, kterou diváci mohli vidět například ve snímcích Skleněný pokoj či Gangster Ka. Radost bude mít jistě i její otec, expředseda Strany zelených a bývalý ministr životního prostředí Martin Bursík. Už je z něj totiž zase děda!

 

Fotogalerie
33 fotografií