„Tak jooo … diváci už ví, tak to propálím i tady. Dnes jsem vás Televizními novinami poprvé provázela sama… bez mého parťáka Martina, ale odpustím mu to, protože dnes má důležitější program. Na svět mu přišla dcera Meda ❤️“ prozradila na Instagramu krásná Veronika Petruchová na svého kolegu.

„Poslední dny jsme byli plní očekávání a každý den jsem byla jako na trní a ptala se ho, jak na tom Síma je a jestli už… Dnes to přišlo… Medušce přeju krásný život plný lásky, zdraví a štěstí. Má úžasné rodiče a sestřičku. A taky tetu z telky, která se moc těší, až ji osobně pozná. Dnes je velký den! Připijte na zdraví malé lásce a tři dny se radujte!“ dodala moderátorka a parťačka Čermáka.

A radostnou novinku už netají ani sám tatínek. „Manželka byla moc statečná, zvládla to skvěle a odpoledne tak přišla na svět naše krásná Medinka!“ odhalil pro TN.cz moderátor. „Máme obrovskou radost. A hlavní je, že jsou obě v pořádku,“ doplnil šťastně.

Čermákovi se, zdá se, poslední dobou zkrátka daří. Co se týče pracovního života, ze sporťáka povýšil rovnou na moderátora hlavních zpráv. V osobním životě má za sebou krásné období – v říjnu požádal partnerku o ruku, v listopadu oznámili, že čekají dítě. Tajná svatba proběhla na 4. a poslední adventní neděli. Teď se těší z malé Medy – pro Simonu se jedná o prvního potomka, pro Martina už je to dítě druhé. V roce 2016 se mu narodila dcera Elin. S bývalou partnerkou, její maminkou, se ale rozešli ještě před porodem.

Video
Video se připravuje ...

Jak bydlí moderátorka Veronika Petruchová v bytě, který má koupelnu vytesanou do skály? Videohub

Fotogalerie
38 fotografií