Vztahový propletenec, nebo chcete-li milostné kolečko scenáristy Petra Kolečka před časem bavilo snad celý národ. Od partnerky k milence, od milenky z partnerce, návrat k milence, který skončil krvavým zraněním ruky muže, jenž stojí za seriály Most! či Osada, útěk k partnerce, z níž vzápětí udělal svou ženu... Bylo to velmi vydatné. Jenže jenom málokdo se mu divil - obě krásky, co mu učarovaly, jsou totiž neskutečně půvabné a pyšní se křivkami, jaké by jim mohli všichni závidět.

A dokázaly to i nyní, tedy v době, kdy jsou obě dvě na dovolené. Jako kdyby se snad domluvily (anebo si to dělají vzájemně naschvál?), nahrávají na sociální sítě podobné snímky. Když Aneta Vignerová dala všem na odiv své štíhlé tělíčko v dvojdílných plavkách, nahrála na instagram fotku v bikinách i Denisa Nesvačilová.

Podivným řízením osudu si v tu samou chvíli dokonce zvolily i stejný vzor plavek - obě měly totiž na bikinách motiv leopardí srsti. Jejich outfity se lišily pouze různými střihy.

Video
Video se připravuje ...

Denisa Nesvačilová otevřeně: Setkání s exmilencem Kolečkem a jeho manželkou bylo v klidu! Markéta Reinischová

Jinak tomu nebylo ani v momentě, kdy Aneta ukázala, že jí u moře dělá společnost její manžel Petr Kolečko. Tehdy se objevily i na Denisině instagramu záběry, na nichž se i ona tulí ke svému doprovodu - na rozdíl od své sokyně, někdejší vítězky soutěže Miss České republiky 2009, si však nevyrazila na dovolenou se svou novou láskou. Tentokrát totiž dělala seriálové hvězdičce známé třeba z Dobrých zpráv, Pálavy či Slunečné společnost maminka... Posuďte ale sami, které to více slušelo.

Fotogalerie
89 fotografií