Denisa Nesvačilová opět potěšila všechny své sledující. Na instagramu se pochlubila krátkým videem, které vzniklo bezprostředně po masáži.  Snad nikoho nepřekvapí, že je na něm zamotaná pouze do ručníku a smyslně předvádí, jak moc se cítí uvolněná. V příspěvku nechybí ani poděkování Evě Decastelo, zřejmě šlo tedy o dárek od kolegyně ze seriálu Slunečná, kde si obě zahrály.

Zdá se tak, že oblíbená herečka se pomalu ale jistě oklepává z nevydařeného vztahu se scénáristou Petrem Kolečkem, který se místo dovolené s ní oženil s modelkou Anetou Vignerovou. „Asi dvanáct hodin předtím, než jsme měli odletět na romantický pobyt do Athén, mi před dvojákem v divadle napsal, že se necítí na odlet, že neví, co bude, a že potřebuje být na pár dní sám, protože je toho na něj hodně,“ citoval její slova deník Sedmička. „Dvacet čtyři hodin poté, co jsme měli odletět, se oženil se svou bývalou partnerkou,“ popisovala zrazená Nesvačilová.

Je tak jasné, že zrzavá kráska má za sebou velmi stresové  období a pořádnou masáž si rozhodně zaslouží. Stejně tak jako třítýdenní dovolenou, kterou má v plánu hned, jak jí to povinnosti dovolí.

Video
Video se připravuje ...

Jak Denisa Nesvačilová reagovala na svatbu Kolečka s Vignerovou? David Turek

Fotogalerie
47 fotografií