Lucie Vondráčková si totiž vzala růžové šaty na tenkých ramínkách a s velmi hlubokým výstřihem. Měla co dělat, aby svá ňadra uhlídala a nedošlo k trapasu. Seriáloví herci ji na place přivítali s otevřenou náručí a s mnohými si hned padla do oka. Její postava profesorky Soni má za úkol v Ulici pořádně rozvířit vody.

Bankéřka Dita v podání Venduly Fialové využila babího léta a přijela na oslavu na skútru. S Vondráčkovou pak obdivovaly dort a těšily se, až si kousek uždibnou. 

Dorazily také kolegyně ze salonu Aneta Krejčíková coby Gábina, Ilona Svobodová, která v Ulici hraje také od samého počátku, a novější kolegyně Hana Holišová a Hana Bartoňová. Ta hraje v seriálu masérku Ivu, která neustále bojuje s váhou. A jak se zdá, herečce se ve skutečnosti opravdu podařilo shodit. Pochlubila se velmi štíhlou postavou v bílých šatech a pohublým obličejem. 

Kdo nemohl chybět, byla Ljuba Krbová, jež koncem prázdnin požádala scenáristy o víc volného času, proto už se v seriálu nebude objevovat tak často. Dorazila i milenecká dvojice z dávné doby Mára v podání Kryštofa Rímského a Monika, kterou hraje Anna Fixová. Ta se pro změnu do seriálu po dlouhých letech vrátila. 

Video
Video se připravuje ...

Tento týden v Ulici: Márovo nečekané setkání s Monikou a Nyklová v nemocnici 

Fotogalerie
63 fotografií