Rozhodně ale za sebou nepráskla dveřmi. Podle dějové osy Anička jen opouští svůj byt a také bistro, aby se mohla naplno věnovat dětem v dětském azylovém domě. Ve skutečnosti si herečka vytvořila prostor pro divadlo. „Ale jak znám naše scenáristy, určitě přijdou s nějakým silným příběhem a zase budu v ateliéru skoro každý den. A ráda,“ usmívá se Krbová.

„To, že Anička odchází z bistra i domu Peškových, neznamená, že divákům nadobro zmizí z očí,“ ujišťuje kreativní producentka Silvia Klasová. „V ději i nadále pokračuje. Je nedílnou součástí příběhu svérázných manželů Evy (Vanda Hybnerová) a Miloše (Jiří Štrébl) Knoblochových, kteří už brzy ocení její nezištné přátelství i oporu,“ dodává. A samozřejmě tu seriálová Anička vždy bude také pro Františka, který se bude z Amsterdamu často vracet kvůli škole.

Na sebe se nedívá

I když se Ljuba objevuje v Ulici na obrazovce pětkrát týdne, doma s manželem Ondřejem Neffem (78) televizi moc nepouští. „Je to spíš jen lapač prachu,“ směje se herečka. S Ondřejem se daleko víc věnují společné vášni – fotografování.

Video
Video se připravuje ...

Ljuba Krbová: Mládnu díky obličejopvé józe a funguje to! videohub

Fotogalerie
27 fotografií