Gabriel šla „pod kudlu“ už v zimě, výsledky si ale naplno užívá až nyní. „Na definitivní výsledek (než odezní otok) je třeba si počkat i několik měsíců,“ vysvětlila. 

Aspirující zpěvačka se aktuálně rekreuje na dovolené v Egyptě, odkud se fanouškům pochlubila několika sexy snímky v bikinách. 

Vysněné břišáky

„Liposukce mi dopomohla od posledního cca 1,5 kg, které ne a ne shodit ani dietou, ani intenzivními tréninky. Největší radost mám z vyrýsovaného bříška, které pan doktor naprosto skvěle vydefinoval tzv. sculpting metodou… a tedy i z konečně viditelného ABS, které se tak dlouho a odolně schovávalo. Aneb když se spojí dlouhodobá konzistentní dřina s rychlým, efektivním a trvalým řešením a zlatýma rukama,“ rozepsala se. Zkratkou ABS myslí anglický termín abdominals neboli česky břišní svaly. 

Gabriel si velmi pochvaluje, že efekt liposukce má být trvalý, jelikož jí byly z konkrétních partií odebrány i části jejích tukových buněk. „Bolestivost je individuální a jde především o to, kolik tuku a z jakých/kolika partií bude odsáváno. Mně pan doktor odsával partií více (bříško, vnitřní stehna, bederní oblast a záda), a tedy pro mě osobně byly trochu náročnější první 3–4 dny, co se pohybu týče. Po týdnu jsem však již byla v pořádku a nebýt pooperačních pokynů u prsou, mohla bych se vrátit k běžným činnostem. Již do pár týdnů je možné např. opět cvičit (to bylo pro mě v rámci mé fitness přípravy stěžejní),“ prozradila. 

Nové implantáty

A co že se jí to dělo s prsy? „Já byla zároveň i na výměně implantátů za nové odlehčené B-lite a na modelaci, a tedy jsem musela být v celkové narkóze,“ vysvětlila Gabriel. Zřejmě se řídí heslem „Když už, tak už!“.

S výsledkem je prý nadmíru spokojená. „Děkuji panu doktorovi za krásnou precizní práci, která mi dopomohla v mém snažení k vysněnému tělu a ke konečně viditelnému ABS,“ rozplývala se. Šla koneckonců na jistotu – u stejného chirurga si už před rokem nechala upravit špičku nosu!

Video
Video se připravuje ...

Jiráčková ohromila Vary: Barbie nezklamala! Markéta Reinischová

Fotogalerie
163 fotografií