Gabriel Jiráčková se v úterý na svém instagramu pochlubila svým 135 tisícům sledujících fotkou z posilovny, na které pózuje ve fialových bikinách. „Asi se ta každodenní dřina začíná vyplácet! Příští měsíc letíme do Egypta a já už se těším na ty fotky, kdy bude forma zas trochu dál,“ pochvalovala si. Nutno podotknout, že na fotce v plavkách ukázala figuru skutečně štíhlou a vysekanou, jako z mramoru. 

Záhy poté ale s upřímností sobě vlastní prozradila, že si k dokonalým křivkám nechala trochu pomoci. „Mimochodem, k tomu vyrýsovanému bříšku mi krom tvrdých tréninků a stravy pomohla i sculpting liposukce, na které jsem byla loni v zimě. Kompletní update k výsledku vám dám cca za měsíc, ale tady už si můžete udělat obrázek,“ informovala. Sculpting je neinvazivní laserový zákrok dvou vlnových délek a slouží k modelaci a zpevnění pokožky těla, včetně redukce tuku.

Blonďatá kráska si ještě postěžovala, že má specifickou postavu – „mini výšku, široký hrudník a záda vůči pasu“- a ne každé bikiny jí sednou. Jak je ale zřejmé z fotek, starosti si rozhodně dělat nemusí... Vypadá fantasticky! Jestli to takhle půjde dál, mohla by se z fleku dát na kulturistiku.

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie Jiráčková: Plastikou ňader to nekončí! Plánuje tři další! Veronika Ničmanová, Jan Jedlička

Fotogalerie
135 fotografií