Gabriel Jiráčková dlouho platila za jednu z krásek, kterým se plastiky a estetické zákroky opravdu vyvedly. V poslední době už jich ale přibývá tolik, že si přestává být podobná. 

Na sociálních sítích Gabriel sdílela snímky z letošních Varů či preméry filmu Barbie s viditelně změněnými rysy obličeje. První myšlenka některých sledujících byla filtr, těch totiž slavné dámy používají leckdy požehnaně. Gabriel se ale dušovala, že tohle je nyní realita. Zmínila i několik plastických chirurgů, kteří mají na svědomí její čelist, líčka, rty i nos. S jejich pomocí prý žádné filtry nepotřebuje. 

Úpravy vzhledu už ji prý několik let navíc nestojí vůbec nic, a tak si jich může užívat, jak se jí jenom zachce. „Postupem času, jak jsem se stávala mediálně známou jako Barbie, tak jsem se stala ambasadorkou krásy, to znamená, že mám už léta spolupráci s různými klinikami. Takže vlastně vlasy, Barbie make-up i outfity mám v rámci spolupráce,“ sdělila eXtra.cz před pár dny na premiéře filmu Grety Gerwigové (39) o slavné panence, které se Jiráčková tak podobá. 

„V tuto chvíli už je to tak daleko, že mi dokonce kliniky nabízejí honorář za to, abych si do sebe nechala říznout,“ přiznala. Prý si ale hodně vybírá, komu se svěřit do rukou.Přece jenom to je moje zdraví a můj život,“ míní Gabriel. Tak snad se jí to nevymkne z rukou... Už nejeden člověk si na zákrocích vybudoval závislost.

Video
Video se připravuje ...

Jiráčková ohromila Vary: Barbie nezklamala! Markéta Reinischová

Fotogalerie
319 fotografií