Opravdu nečekali do roka a do dne a po květnových zásnubách na Maledivách to vzali hopem! Akorát místo jihoasijského ostrova tentokrát pro navlékání prstýnků zvolili trošku dostupnější destinaci.

Z dlouho plánované dovolené v Itálii se postupem měsíců po zvážení pro a proti vyklubala naše svatba s Danielou. Zjistili jsme, že evidentně nejsme první Češi, které to napadlo, a dnes můžeme konstatovat, že to bylo po všech stránkách dobré rozhodnutí. Původní dovolenkovou sestavu jsme zkrátka jen rozšířili o nejbližší rodinu a přátele,“ popsal Blesku Brzobohatý, který měl podle našich informací na veselce zhruba dvacítku hostů z řad rodiny a kamarádů.

Dvě nevěsty?

Největší úskalí obřadu v oblíbeném dovolenkovém ráji u malebného jezera? „Střihnout si se snoubenkou o to, kdo z nás bude mít nakonec svatební šaty,“ zavtipkoval na vlastní účet Ondřej, který nedávno přiznal svou zálibu v draq show (vystupování v převleku za ženu). A pak dodal: „Chtělo to větší trpělivost s místními úřady, schopného a zkušeného koordinátora, odháněče dešťových mraků, starší sestru s prořízlou italskou pusou a vše frčí jako nová Vespa.

Daniela to stihla!

Svižným tempem ostatně běží i celý vztah novomanželů. Praštili do toho jen 15 měsíců poté, co se dali dohromady. „S velkou nadsázkou a humorem lze tvrdit, že Daniela (dle jejích slov) na svatbu spěchala do doby, dokud jí to stále známky gravitace v obličeji dovolí a já se chtěl zkrátka oženit, protože mě nebaví být rozvedený, což sebou nese cejch někoho, kdo prohrál. Dnes můžeme s klidem v srdci nahlas říct, že Daniela to jako krásná nevěsta stihla a já se cítím jako vítěz,“ dodal se smíchem šťastný novomanžel.

Co by to bylo za svatbu bez pořádné hostiny? A ta pod italským nebem se prý rozhodně vydařila.

V Itálii máte jednu velkou výhodu, i když jen slepě zabodnete prst do jídelního lístku, nikdy se nezklamete, protože jídlo je pro Italy svatý grál a za gastrodiletanství vás můžou úřady zbavit i svéprávnosti či občanství,“ pověděl Ondřej. „I proto byla hostina jedním z vrcholů dne. Knedlíčkovku a svíčkovou nahradilo risotto a těstoviny rozmanitých chutí.

Nicméně ani o závan domoviny nebyla nouze. „Rozbíjení talířů a jiné české tradice nahradila volná zábava podbarvená líbezně mečivým Erosem znějícím z reproduktorů, avšak žádná pálenka světa nedokázala nahradit poctivou valašskou kořalku, které tekly litry,“ nezapřel Ondřej, že je synem valašského patriota Radka Brzobohatého(†79). Někde tam nahoře je na syna určitě pyšný...

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Brzobohatý se prý bude bičovat za všechno špatné, co udělal! 

Fotogalerie
26 fotografií