Jeho vysportovaná figura, charisma a humor podlamovaly kolena řadě žen. Proto není divu, že se za svůj život třikrát oženil. Ale zřejmě to nebyly jeho jediné ženy v životě, o čemž se na jeho pohřbu zmínila manželka Hana Gregorová.

Netruchlete, Radek měl život rád. Vítám všechny jeho legální i nelegální ženy. Všechny jsme rády, že jsme mohly kráčet kus života vedle něho,“ řekla velkoryse vdova, která s Radkem měla syny Ondřeje (40) a společně vychovali dceru Rolu (45), tu měla z předchozího svazku. 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová přišla podpořit syna Ondřeje: Věřím, že to bude ještě lepší! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Jak už bylo zmíněno, herec nepřežil prasklou břišní výduť. I když lékaři v IKEM o jeho život bojovali 41 minut, bohužel se ho zachránit nepodařilo.

Gregorová na svého milovaného muže nikdy nezapomněla a v den výročí smrti mu veřejně poslala vzkaz...

Moji milí přátelé, čas tak neúprosně letí a dnes je to jedenáct let, co odešel hrát do nebeského divadla, můj milý a úžasný muž, spravedlivý Moravák, tělem, duší i charakterem. Budu navždy vděčná osudu, že se naše cesty zkřížily, že jsem milovala a byla milována tak úžasným člověkem. Věnujte mu klidnou vzpomínku, dejte si ‚dvojku Vavřinečka‘ a věřte, že ho tam nahoře určitě potěší. Lásko moje, moc mi chybíš, ale ty víš...,“ napsala Hanka. 

Nevadí, že to bude slivovička?“ zeptal se herec Miloslav Mejzlík (72), který je hereččin letitý kamarád. 

Fotogalerie
46 fotografií