Před rokem prodala Hana Gregorová vilu v Říčanech, v níž kdysi bydlela s Radoslavem Brzobohatým. Budova plná vzpomínek jí vynesla krásných 19 milionů korun. Kromě ní vlastní ještě byt v centru Prahy a dům v maďarské Rajce poblíž hranic se Slovenskem, kde aktuálně žije s přítelem Ondřejem Koptíkem (37).

Teď ale Hana přiznala, že tím její statky rozhodně nekončí. Po rodičích jí totiž zůstaly pozemky na východě Slovenska. „Východ miluji, i když vím, že Bratislavané pořád něco proti východnímu Slovensku mají. Tváří se, že ho nesnáší, ale já to mám právě naopak. Bude to tím, že můj táta odtud pocházel,“ popsala slovenskému listu PLUS 7 DNÍ.

A co tedy zamýšlí? „Teď na jaře se tam pojedu podívat. Na východě mám ještě několik pozemků, které asi nějakým způsobem zpeněžím. Bydlet tam nepůjdu, protože to mám dost z ruky,“ uvedla s tím, že v minulosti už šedesát metrů čtverečních věnovala obci Chmeľová, aby v místě mohla vyrůst autobusová zastávka.

Na dětství na východě vzpomíná ráda. „Jako dítě jsem tam trávila každé prázdniny. Otec byl jedináček a jeho rodiče, tedy moji babičku a dědu z Prešova, jsem zbožňovala. Prarodiče celý život dřeli jako koně, ale mělo to svoje kouzlo. Nevadil mi tam záchod u hnoje a nevadilo mi, že jsem si musela ohřívat vodu, abych se vůbec mohla umýt,“ prozradila, proč oblast miluje.

Sama ale podobně prožít podzim života nechce. Aktuálně si prý užívá, že má někoho, kdo se o ni postará, a plány na stáří zatím moc nedělá. „Mám se zabít, že už je mi tolik? Vůbec se věkem netrápím, jen si uvědomuji, že člověk už tahá za kratší konec. Ale takových padesát bych brala,“ svěřila se herečka, která v srpnu oslaví sedmdesátku.

VIDEO: Karel Gott popsal své odcházení. A nový život Gregorové v Maďarsku.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott popsal své odcházení. A nový život Gregorové v Maďarsku. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
132 fotografií