Vdova po herci Radoslavu Brzobohatém (†79) Hana Gregorová (70) je herečka, moderátorka a maminka dcery Roly a syna Ondřeje Gregor Brzobohatého, který je známý hudebník a herec. Asi před 7 lety koupila malý domek v maďarské obci Rajka, kam se i kvůli pandemii odstěhovala.

Fotogalerie
29 fotografií

Její domácnost zdobí nespočet vánočních dekorací. „Čím víc je ozdob, tím víc bych jich do bytu nastrkala. Vánoce jsou nejkrásnější kýč. Se zdobením začínám v listopadu a trvá mi asi tři týdny. Takhle to bude vypadat asi do března,“ řekla slovenskému magazínu Život. Výzdoba laděná do tradiční červené barvy tak v domě dělá parádu více než 4 měsíce a směle by mohla konkurovat těm, které vídáme v amerických filmech. V Maďarsku je velmi spokojená, půlka obyvatel obce je z jejího rodného Slovenska a díky mamince, která ji naučila mluvit maďarsky, se domluví i s druhou polovinou obyvatel.

Video
Video se připravuje ...

Gregorová přišla podpořit syna Ondřeje: Věřím, že to bude ještě lepší! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Hanka čelila po smrti manžela kritice, jelikož navázala vztah s o 32 let mladším partnerem Ondřejem Koptíkem (37). Dnes se o pokračování jejich vztahu spekuluje, ale každopádně Hanka jen kvete i výrazně zhubla.

Milujete vánoční výdobu? Velký výběr dekorací najdete na našem Bazaru Blesk!