„Krásný advent všem lidem dobré vůle s dobrým srdcem. A k nám už může přijít Ježíšek,“ pochlubila se herečka výzdobou. Ozdobila celý obývací pokoj, ve kterém má dva krby. Ty jsou doslova zahlcené různými figurky skřítků, sobů, postavami Santa Clause, mašlemi, girlandou a punčochami, jaké se věší v Americe.

U druhého krbu jsou mnohem větší figurky sobů a Santů, nechybí zde ani postava Louskáčka, Santovy sáně, zvony, andělíčci, lucerničky, svícny, věnce, Santovy čepice a různé nápisy Merry Christmas. Gregorová nazdobila už i vánoční stromeček, který pod tíhou ozdob není skoro ani vidět. Všude svítí světýlka.

Ozdobené jsou i taburety, polštáře na sedačce, girlanda se světly a punčochami visí i na římse pod skosenou střechou. Ale hlavně, velká figurka Santy Clause, oblečeného do zeleného a se stříbrnou čepicí hlídá obraz s portrétem zesnulého manžela a herce Radka Brzobohatého. Kromě Santy je na stolku pod obrazem také sněhulák, svítící stromek a keramická Santova vesnice. Hana zkrátka nic nezanedbala.

„Vánoce jsou pro mě ten nejkrásnější kýč, který existuje. Mám ráda, když je všechno přezdobené, načapané a už minimálně měsíc dopředu připravené. Domek v Rajce si proto zdobím v předstihu, abych nebyla v nějakém velkém shonu a abych vánoční atmosféru mohla nasávat co nejdéle,“ řekla Gregorová, pro kterou jsou Vánoce svátkem pokoje, míru a pokory.

Video
Video se připravuje ...

Gregorová přišla podpořit syna Ondřeje: Věřím, že to bude ještě lepší! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
33 fotografií