Před rokem prodala Hana Gregorová vilu v Říčanech, ve které kdysi bydlela s Radkem Brzobohatým. Budova plná vzpomínek jí vynesla krásných 19 milionů korun. Kromě ní vlastní ještě byt v centru Prahy a dům v maďarské Rajce poblíž hranic se Slovenskem, kde aktuálně žije s přítelem Ondřejem Koptíkem (37).

Ačkoli je Rajka menší obec, život na samotě pro Gregorovou rozhodně není. Zvolila proto nemovitost v řadové zástavbě. „Nechtěla jsem být izolovaná. Jednou jsem měla velký pozemek, ale děkuji, už stačilo. V Rajce vyjdu před dům a žije to tam. Všichni se známe a na ulici křičíme: Ahoj, jak se vede?“ popsala pro slovenský list PLUS 7 DNÍ. „Je tam všechno, co člověk potřebuje,“ tvrdí herečka.

V Maďarsku má prý všechno, co potřebuje. „Maďaři i Slováci jsou v Rajce milí. Neříkám, že umím perfektně maďarsky, ale nestydím se mluvit. A oni na moji maďarštinu mile reagují. Chodím k sousedům na kávičku a na cigaretku. Když potřebuji půjčit dlouhý žebřík, tak mi ho půjčí. Mám se tam fakt super,“ rozplývala se s tím, že prodeje říčanské vily nijak nelituje.

Vedle milých sousedů a příjemné lokality existuje ale ještě jeden důvod, proč se Gregorová rozhodla právě pro Rajku. „Dům v Rajce vyjde na tolik, co stojí garsonka v Bratislavě,“ pochvaluje si. Ceny bytů v Praze jsou přitom ještě vyšší než v hlavním městě Slovenska.

VIDEO: Karel Gott popsal své odcházení. A nový život Gregorové v Maďarsku.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott popsal své odcházení. A nový život Gregorové v Maďarsku. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
75 fotografií