Když se v sobotu Ondřej Brzobohatý s Danielou Písařovicovou objevili na karlovarské kolonádě u hotelu Pupp, vzbudili pořádný rozruch. Ne svou přítomností, ale tím, jak vypadali. Oba byli sladění do modré, Ondřej oblékl oblek a nalakoval si nehty na černo a Daniela se předvedla jako sexy dračice. Pod sakem totiž byla nahá. A moc jí to slušelo. 

Nikde se nezastavovali, drželi se svého plánu. A jen co si tam odškrtli své aktivity, už zase mířili zpět do Prahy. Tam přehodili kufry, zabalili plavky a ručník a frnkli z Česka. 

Tentokrát měli namířeno do Řecka, na romantický ostrov Kefalonia. „Ano, tleskali nám.. Teda spíš bráchovi, je to hvězda," okomentovala jejich společný let Ondřejova sestra Rola Brzobohatá. Ta milence natočila nejen v letadle, ale pak jim udělala také snímek z bazénu, kde se k sobě tulí, a zdá se, že se jeden druhého neustále nemůžou nabažit. V romantickém ráji teď mají dostatek času plánovat vysněnou svatbu. 

Video
Video se připravuje ...

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!« Blesk TV

Fotogalerie
46 fotografií