O krásné Andree Kalousové se aktuálně píše hlavně ve spojitosti s filmem One Man Show: The Movie, co je pojatý v podstatě jako jakýsi omluvně-milostný vzkaz Kamila Bartošky právě této vítězce České Miss World 2015. Ať už i to je fabulace či ne (koneckonců prý Kazma randí s influencerkou Marií Roseckou), jisté je, že Andrea na tuhle nečekanou popularitu zareagovala vydáním písně Co by bylo kdyby, prostřednictvím které jasně říká, že jejich romance již dávno skončila.

Nyní každopádně tato sympatická brunetka slaví narozeniny a kamarádky ji překvapily skutečně povedenou oslavou, díky které se jí nepovedlo „zazdít“ další životní milník. „Každej rok si říkám, že udělám velkou oslavu, kam všechny pozvu, ale pak nějak nestíhám a jsem ráda, že plním to, co mám. Ale za rok to už určitě vyjde,“ dušovala se na sociální síti Andrea a sdílela i fotky, na nichž pózuje s originálním dortem - jímž je ve skutečnosti obří větrník.

Video
Video se připravuje ...

Andrea Kalousová pro časopis Dieta .

„Miluju větrníky. Každopádně tenhle dort vnímám trochu jako ránu pod pás,“ pokračovala pobaveně půvabná Misska s tím, že je důležité se nebát výzev... a dort sníst. Klidně za týden. Své příznivce na instagramu pobavila i nápisem na dortíku. Stálo na něm totiž „too old for DiCaprio, tedy česky „příliš stará pro DiCapria“. Jak totiž všichni moc dobře ví, tento slavný hollywoodský krasavec si potrpí na mladé dívky... a sedmadvacetiletá Andrea je už mimo jeho hledáček.

Fotogalerie
52 fotografií