Modelka a držitelka titulu Miss World 2006 Taťána Kuchařová o víkendu vdávala jednu ze svých dvou mladších sester. Kristýna Kuchařová se v sobotu provdala za svého přítele Ondřeje Přibyla a stala se paní Přibylovou. 

Obřad probíhal v památkově chráněném Kostele Nejsvětější Trojice v Opočně na Trčkově náměstí. „Tak jsme ji provdali... paní Přibylová,“ rozplývala se Taťána v instastories, kde sdílela střípky sestřina velkého dne. Společně se svou další sestrou Livií šli Kristýně obě za družičky. 

Vtipný moment nastal, když se svatebčané přesunuli do penzionu Kozí Chlívek v obci Deštná v Orlických horách, aby se zde věnovali oslavám. Nevěsta totiž podle tradice házela nezadaným ženám kytici – a ta přistála v náručí právě Taťáně! Když pugét chytila, přítomné zachvátila vlna překvapeného smíchu. Že by se snad po aféře kolem anulace sňatku s Brzobohatým schylovalo k veselce číslo dvě? 

Video
Video se připravuje ...

Levné nákupy v Polsku nekončí! Kuchařová chystá svatbu? A prezidenta se dočkala i Praha Bára Horáková, Lukáš Červeny, reuters

Fotogalerie
86 fotografií