Kdo měl kdy co dočinění s pražským divadlem Studio DVA, nemohl na této oslavě chybět. Pro majitele Michala Hrubého byla hlavní hvězdou večera Zlata Adamovská, kvůli které také divadlo založil. „Já jsem Zlatu vždycky obdivoval a vzhlížel jsem k ní a jednou před lety jsem jí řekl, že ji jednou angažuji do divadla. Ona mi na to řekla, že jsem dost drzý. Kvůli ní jsem divadlo nakonec opravdu založil a nabídl jí angažmá a ona neodolala a jsem moc rád, že tu hraje,“ prozradil Blesk.cz majitel divadla. 

Adamovskou pochopitelně doprovodil manžel Petr Štěpánek, který na této scéně také hraje, dokonce mají i společné inscenace. Manželé se na večírku bavili v širokém kruhu přátel, perfektně si rozuměli s Ivanou Chýlkovou či Eliškou Balzerovou. Pár skleniček vína si na mejdanu daly i Berenika Kohoutová s matkou Irenou Obermannovou, popil také Martin Pechlát, V obležení mladých děvčat byl ve svém blahu herec Bohumil Klepl a mejdan si nenechala ujít ani Jitka Schneiderová či Jitka Čvančarová. Ta zanedlouho chystá svůj režijní debut a už se nemůže dočkat. 

O hůlce po operaci tříselné kýly dorazil mezi své přátele a kolegy i Bolek Polívka a skvěle se bavil. Nechyběli ani herci Josef Carda, Jaroslav Satoranský, Monika Zoubková, Milan Kňažko, Daniela Kolářová či Jana Krausová.  Ta na jevišti předvedla se svým exmanželem vtipnou scénku z postele. Herci se na jevišti postupně střídali a různě vzpomínali, jak v divadle začínali.

Večerem v samotném sále provázela Monika Absolonová, která se později zula z lodiček a běhala po jevišti bosky. Na večírku pak byla v jednom kole, aby se stihla se všemi pobavit, a dokonce se zdržela tak dlouho, že jí pak zavřeli venkovní bránu. Chudák proto zůstala kolem 4. hodiny ranní uvězněná za mřížemi. Mejdan si zkrátka užili každý po svém a každý domů odcházel s úsměvem, že zase po dlouhé době zapařil s kolegy a přáteli. 

Video
Video se připravuje ...

Zlata Adamovská 

Fotogalerie
94 fotografií