Pražské Studio Dva doslova praskalo ve švech. V hlavní roli píáristy se představil vynikající filmový a divadelní herec Jaroslav Plesl (47) a v roli seretářky Elizaveta Maximová, která si premiéru nadělila ke svým 30. narozeninám. Celý příběh je inspirovaný aférkou fotbalisty Davida Beckhama a jeho sekretářky z roku 2004.

Trochu si oddechnout a zasmát se přišli manželé Zlata Adamovská s Petrem Štěpánkem, Josef Carda (66) dorazil zase ve společnosti svého dospělého syna Adama. Skrz jeho plnovous a brýle by nikdo neřekl, že je synem sporťáka „Cardy retardy“ z kultovního pořadu Tele Tele. Když se ale objeví vedle sebe, podoba tam rozhodně je. 

VIDEO: Krásná Hana Vagnerová přiznala vztah! Už pět měsíců jí postel zahřívá cizinec

Video
Video se připravuje ...

Krásná Hana Vagnerová přiznala vztah! Už pět měsíců jí postel zahřívá cizinec Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Krásná Hana Vagnerová (39) je sice už pět měsíců zadaná, ale přišla sama, přesto v ruce třímala kytici z bílých růží. Ta ale nebyla pro ni, nýbrý ji přinesla své kolegyni Zuzaně Stavné (37), která excelovala v roli Victorie Beckhamové. U květiny byl na papírku vzkaz v kombinaci španělštiny a italštiny - Besooos! Sei una stella (Besos jsou španělsky polibky, Sei una stella znamená italsky: Jsi hvězda).

Nechyběl ani moderátor Honza Dědek (50), co se tulil ke své mladičké partnerce, ale pozdravil se i s Evou Holubovou (63) a její dcerou Karolínou (28).

Fotogalerie
30 fotografií