Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Ondřej Brzobohatý a jeho nevěsty: Prostá Johana, sexy Kuchařová a ležérní Písařovicová! Které to nejvíc slušelo?

/
  • Ondřej Brzobohatý a jeho krásné nevěsty
    19. září 2023 ● 05:00

    Muzikant a syn legendárního herce Radka Brzobohatého (†79) Ondřej (40) dlouho s nálepkou svobodný muž nevydrží. Ve svých 40 letech má za sebou už tři manželství. Poprvé vedl k oltáři producentku Johanu Indrákovou, podruhé Miss World Taťánu Kuchařovou a o víkendu řekl ANO moderátorce Daniele Písařovicové. A všechny se na svůj velký den jak se patří řádně nazdobily.

  • 1.

    První žena 2008 - Johana Indráková (43), televizní produkční

    Ve svých 25 letech si Ondřej Brzobohatý vzal v naprostém utajení produkční Johanu Indrákovou. Brali se po několikaleté známosti, muzikant svou vyvolenou požádal o ruku, protože už dál nechtěl žít na psí knížku. Jenže jeho nevěstu mu rodiče Radek Brzobohatý a Hana Gregorová neschvalovali, a tak ani nepřišli na obřad. Nicméně jejich manželství dlouho nevydrželo a po 4,5 letech bylo ukončeno. V té době se Ondřej už rok scházel s barmankou Martinou Brezovou.

    Johana oblékla na tu dobu typické svatební šaty s korzetem a bohatou sukní. Do svých tmavých vlasů střižených na krátko neměla ani závoj, ani čelenku. Jedinou ozdůbkou byla kytice z malých světle růžových růží a bílých kytiček.

    První svatba Ondřeje Gregora Brzobohatého
    Autor: Foto: D. Kundrát, instagram

  • 2.

    Druhá žena 2016 - Taťána Kuchařová (35), modelka a Miss World 2006

    Tři roky spolu randili, než si v pražském Strahovském klášteře řekli ANO. Druhá svatba byla velkolepá, zúčastnila se jak maminka Gregorová, tak sestra Rola Brzobohatá. Radek Brzobohatý se druhé svatby svého syna bohužel nedožil, jeho místo „zastoupil“ hereččin přítel Ondřej Koptík. Jelikož se obřad nepodařilo utajit, snoubenci se před davy novinářů a kolemjdoucích snažili alespoň schovat pod černé deštníky.

    Po osmi letech se jejich láska rozplynula a letos v březnu se za drsných hádek a urážek rozvedli. Během nich byla zveřejněna Tánina církevní žaloba, v níž Kuchařová na Ondřeje práskla jeho zálibu v převlékání se za ženy.

    Kuchařová se coby světově uznávaná modelka vyšvihla v ultra lehkých a navíc sexy svatebních šatech. Ty měly velký výstřih a volnou sukni s vysokým rozparkem. Nevěsta tak při každém kroku a závanu větru odhalila své štíhlé nožky i zadeček. Nechyběla ani dlouhá vlečka, která ji při chůzi nejednou potrápila, a jednoduchá čelenka ve vlasech. Taťána u oltáře vypadala zkrátka jako nadpozemská víla.

    Svatební focení Ondřeje Gregora Brzobohatého a Taťány Kuchařové
    Autor: Blesk.cz - D. Kundrát, M. Hykl, M. Pátek, P. Machan, D. Malík

  • 3.

    Třetí žena 2023 - Daniela Písařovicová (44), moderátorka

    Jen co se rozvedl, Brzobohatý už opět skočil do chomoutu. Potřetí si vedl k oltáři dlouhonohou moderátorku Danielu Písařovicovou. S ní do toho praštil po 15 měsících vztahu. Zamilovaná dvojice na nic nečekala a jen v přítomnosti nejbližší rodiny a přátel uspořádala romantickou svatbu u italského jezera Garda.

    Moderátorka k oltáři kráčela v ležérních šatech s lodičkovým výstřihem a dlouhou vlečkou, která za krásnou nevěstou vlála. Šaty ve smetanové barvě měly průhledná záda a zdobil je pouze krajkový pásek, nevěsta jinak vsadila na přirozený vzhled i make-up.

    Svatba Daniely Písařovicové a Ondřeje Brzobohatého
    Autor: instagram.com

  • 4.

    Ondřej Brzobohatý jako drag queen

    Jak už bylo v předchozí kapitole zmíněno, Ondřejova druhá žena Kuchařová na něj prozradila, že se rád převléká za ženy. Muzikant se za svou zálibu nestydí a veřejně se k ní přiznal. Blesku dokonce poskytl fotky z večírků, na nichž je převlečen za ženu jako drag queen. Takoví muži nosí extravagantní kostýmy, líčí si velmi výrazný make-up a napodobují ženské chování. Právě to na tom Brzobohatého láká nejvíce. Jak sám řekl, zkrátka si rád hraje i ve svém dospělém věku.

    A rád tímto tématem baví i své okolí. Ostatně o šatech zavtipkoval i na své třetí svatbě. „Nejtěžší bylo střihnout si se snoubenkou o to, kdo z nás bude mít nakonec svatební šaty,“ svěřil se muzikant Blesku.

    Každá drag queen má své umělecké jméno, Ondřej si říká Tiffany Richbitch.
    Autor: archiv

    Video
    Video se připravuje ...

    Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!« Blesk TV

    Fotogalerie
    67 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 183

Lomikel: Chce mimčo a nejde to? Tak ať si chlapec odskočí za Agátou, ta určitě dalšího tatínka v pořadí pro své fungl nové děťátko ráda přivítá.
Nemusí hned adoptovat... 😁

(03. 01. 2024 11:30)

sassanka5522: pošahaná a pološialená celá rodina, okrem Radka Brzobohatého...

(23. 09. 2023 16:03)

Knight:

(21. 09. 2023 11:27)

stařec: S úchylem a šťastní ??

(20. 09. 2023 11:57)

jajas: Aha, takže Blesku....mno jo, nenapíšou takové důležité informace, až z toho někdo nemůže normálně existovat....zkus jim napsat přímo do redakce....

(19. 09. 2023 23:53)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy