„Tak náš Ondrejko si v pátek, nad krásným jezerem Lago di Garda, řekl své Ano se svou láskou Danielou. Bylo to překrásné, romantické, stručné a díky Kubovi a Liborovi, i vtipné,“ prozradila v úvodu svého příspěvku na sociální síti maminka ženicha, jak jejich velký den vnímala ona, a je jasné, že se jí svatba moc líbila.

Herečka, která je známá svým ostrým jazykem, ohodnotila i synovu nevěstu. „Kamarádi říkají, že je to nádherná nevěsta, ale já dodávám, že je to hlavně nádherný člověk. A to je nejvíc,“ napsala o Daniele Písařovicové, která se stala její třetí snachou a taková slova jistě musela potěšit oba novomanžele.

„Tak, moji drazí, ať jste šťastní, zamilovaní, ať vás láska a humor provází společným životem a ať vám nikdy nezmizí úsměv z tváře. Ondrejko, ty už máš „dvě zahřívací kola“ za sebou (tvůj otec by byl šťastný, že jdeš podle jeho módu), takže teď už ten hlavní závod „manželského rallye“ , doraž vítězně do cíle. Máš vedle sebe úžasnou navigátorku,“ vychválila závěrem Gregorová nevěstu Danielu Písařovicovou a z jejích slov je jasné, že do třetice je konečně s manželkou svého syna opravdu spokojená a jejich štěstí jí dělá velkou radost.

Nutno připomenout, že z předchozích dvou Ondrových manželek ani zdaleka tak nadšená nebyla. Na jeho svatbě s Johanou Indrákovou nebyla ani ona, ani její manžel Radoslav Brzobohatý a o Táně Kuchařové zase prohlásila, že „Miss World není žádná značka kvality,“ což uvedla už na začátku jejich vztahu a potvrdila to znovu i v květnu letošního roku, kdy se mezi Ondrou a Táňou rozhořel spor kvůli jeho zálibě v drag queen a církevnímu rozvodu jejich sňatku. „To se teď potvrdilo, na tom si stále trvám a budu trvat!“ řekla tehdy Blesku v průběhu telefonátu.

Video
Video se připravuje ...

Brzobohatý a Písařovicová: Tajná svatba! FTV Prima

Fotogalerie
55 fotografií