Kate Mossová platila ve své době, tedy v devadesátkách, mezi špičky ve svém oboru. Patřila mezi takzvané „heroin chic“ - tak se totiž říkalo modelkám s bledou pletí, tmavými kruhy pod očima, propadlými tvářemi a vychrtlou postavou, za kterou vděčily především nadměrnému užívání drog. Přesto takhle vypadaly všechny tehdejší sexsymboly... Jenže i na nezkrotné rebelce Kate se po všech těch letech nelichotivě projevil zub času.

Někdejší partnerka herce Johnnyho Deppa (60) byla totiž nyní zachycena všudypřítomnými novináři v ulicích  londýnského Mayfair, když si zašla společně se svým otcem Peterem Edwardem Mossem (83) a bratrem Nickem (53), známým hudebníkem, do restaurace Cecconi. A pohled na ni byl skutečně šokující. Ve tváři někdejší krásky se odrazil její bouřlivý životní styl a rok před padesátkou jí brázdí vysušený obličej tolik vrásek, že vypadala málem jako stařena.

Video
Video se připravuje ...

Kate Moss a Cara Delevingne: Zákulisí natáčení kolekce pro Mango Podzim/zima 2015 Youtube.com/mango

V ruce měla navíc svou neodmyslitelnou cigaretku - přestože se ještě nedávno před celým světem dušovala, že je na čase začít se zdravým způsobem života, vzdát se svého největšího zlozvyku podle všeho nedokázala. V době, kdy Mossová slavnostně založila svou vlastní kosmetickou značku, v rámci kampaně své Cosmoss tvrdila, že „péče o sebe je stvořena pro moderní životní cesty“. Sama sobě ale moc velkou reklamu nedělá, jak můžete sami posoudit v galerii...

Jenže je pravdou, že na posledních propagačních videích a snímcích je její pleť zcela bez vrásek, jako kdyby se jí nějakým zázrakem podařilo zastavit čas. Realita je však jiná, za což Kate schytává kritiku ze všech stran. Nejenom za nadměrné používání Photoshopu, ale i za kouření. Je totiž pravdou, že Mossová mívala kdysi přezdívku „největší kuřačka všech dob“. Její spotřeba nikotinu byla neskutečná - vykouřila prý 80 až 100 cigaret denně.
Fotogalerie
29 fotografií