Už jako malá zkoušela svůj vzhled přiblížit podobě slavné Barbie. Začala u líčení a odbarvení vlasů a pokračovala návštěvou chirurga. Pro web Yahoo.com nyní Siposová prozradila, že první plastickou operaci podstoupila v 17 letech, tedy se souhlasem rodičů. Tehdy si nechala zvětšit prsa. A poté ještě jednou. Celkově má na kontě 10 velkých zákroků.

Stinnou stránku křivek plastové panenky však poznala ve svém prvním zaměstnání. Muže svým sexappealem a charismatem přiváděla k šílenství. „Pracovala jsem jako recepční. Uvědomila jsem si ale, že tenhle druh práce není pro mě. Žiju ve společnosti, kde atraktivní žena nemá mnoho možností, jak si udržet práci nebo povýšit, neponíží-li se k sexu se zaměstnavatelem – což jsem nechtěla.“ A tak stůl s telefonem vyměnila za postel s videokamerou. Stala se z ní modelka.

Video: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti Bára Horáková, Lukáš Červený

V roce 2016 potkala Barbara svého dnes již exmanžela, který měl na její nynější podobě velkou zásluhu. Do jejích plastik zainventoval 135 tisíc dolarů (cca 3.2 mil. Kč), protože ho barbíny vzrušovaly.

Její přílišný sexappeal však nakonec nevydržel ani on. Manželství po dvou letech uťal, nelíbilo se mu, že se za Barbarou otáčí i jiní muži a skládají jí komplimenty. Sličná modelka se ale kvůli chlapskému egu dalších plastik vzdát nehodlá. „Muži milují, jak vypadám. Někteří ale nejsou dostatečně sebevědomí, aby se mnou randili, a to je v pořádku,“ řekla. V plánu má úpravu nosu a výplň hýždí. A aby dosáhla dokonalého vosího pasu, nechá si také odstranit žebra.

VIDEO: Zavřel má dohodu s otcem dívky, kterou srazil. A u Kvitové přespává rozvádějící se trenér

Video
Video se připravuje ...

Zavřel má dohodu s otcem dívky, kterou srazil. A u Kvitové přespává rozvádějící se trenér Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
40 fotografií