Zprvu se sice dušovali, že se rozešli jako přátelé, teď je zjevné, že to mezi expartnery pěkně vře.

Domluva nemožná

Vztah influencerky a ředitele TV Barrandov trval jen rok a čtvrt a vzešla z něj dcera Rozárka, kterou oba rodiče nesmírně milují. Oba by si s ní přáli trávit co nejvíc času, k tomu je ale potřeba oboustranná dohoda. A jak se zdá, právě tady to vázne. Nemožnost domluvit se postupně rodiče pětiměsíční holčičky dovedla až k soudu! Ten má rozhodnout, kdy u koho dítko bude a jak často ho který z rodičů uvidí. „Soud není uzavřen, takže se k ničemu vyjadřovat nesmím,“ řekla Blesku Hanychová.

Jasný vzkaz

Už teď je jasné, že vztahy mezi bývalými milenci jsou na bodu mrazu. Agáta třeba odhalila, že jí Soukup striktně zakázal ukazovat jejich dceru na sociálních sítích. Ona to ale jednou obešla tak, že Rozárce na oči přidělala červené brýle, jindy ji vyfotila jen zezadu.

Vcelku jasný vzkaz vysílá do světa také píseň »Fu*k you!« (v překladu Nase* si!) od Lily Allenové (38), kterou influencerka téměř denně přidává na instagram jako podkres pod fotky. Také nedávné setkání expartnerů, při kterém si předávali dceru, bylo podle webu Expres.cz velmi chladné, až nepřátelské. Oba se při něm dokonce vzájemně natáčeli na telefon, jako by jeden druhému nevěřili už ani nos mezi očima!

Děti prodlužují rozvody...

Jsou-li ve vztahu děti, rozchod či rozvod je pak vždycky složitější. Potvrzují to i data českého ministerstva spravedlnosti. Ta ukazují, že manželství, u kterých soudy nemusely řešit budoucnost nezletilých dětí, se dařilo rozvést průměrně během 55 dní, ale pokud jim předcházelo ještě opatrovnické řízení, protáhlo to proces nad čtyři měsíce! Nejrychleji rozvádějí soudy v jižních Čechách, nejpomaleji naopak okresní soudy spadající pod ústecký krajský soud a soudy v hlavním městě. Návrh na ukončení manželství podávají dvakrát častěji ženy, ve dvou třetinách všech případů se ale partneři na rozvodu shodnou.

 

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu! David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
39 fotografií