Zatímco Andrea Verešová či Michaela Ochotská měly pro Simonu Krainovou pochopení, trojnásobné matky Agáta HanychováOrnellou Koktovou modelku za účet na placeném OnlyFans odsoudily. Agáta Simonu nešetřila a veřejně její působení na erotické platformě kritizovala. Dokonce vytáhla i fakt, že Krainová má vystudovanou jen základní školu.

Její slova zvedla ze židle Simonina manžela Karla Vágnera ml., který pro změnu veřejně zpražil Agátu. Označil ji za sběratelku milenců a tatínků svých dětí a podotkl, že se za posledních dvacet let nikam neposunula.

Olej do ohně mezi známé sokyně nyní vlil Agátin bývalý partner Jaromír Soukup. Jenže k překvapení všech se nezastal matky své dcery Rozárky, ale Simony. „Je jí padesát, Simona vypadá bezvadně, tak si chce ještě užít obdiv mužské populace a ještě k tomu z toho má slušný prachy. Vypadá to, že Simona ze svý nahoty začíná dělat velký byznys, ale proti tomu nic. Nám chlapům se to samozřejmě líbí,“ pochválil Krainovou Soukup ve svém pořadu VIP svět na TV Barrandov. Jak se zdá, vztahy mezi ním a Hanychovou neskončily vůbec v přátelském duchu.

Kromě toho, že vychválil modelčin „podnikatelský záměr“, uvedl, že tipuje, že do roka a do dne se na stejnou platformu přihlásí dalších padesát celebrit. Už teď si podle něj na OnlyFans brousí zuby Michaela Ochotská či Lucie Benešová.

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová .

Fotogalerie
54 fotografií