Do veřejné hádky Ornelly, Moniky a Simony Krainové se nečekaně vložil »táta Štika«! Podnikatel Michal Štika ovšem namísto vlastní rodiny podpořil rebelku Krainovou. 

„Ornelko, na tvém místě bych neřešil, co si kdo dělá a kam si své fotky dává. Ať si každý dělá, co uzná za vhodné, když tě to neohrožuje, ani nikoho jiného, nezasahuje to do tvých či něčích práv. Paní Krainová nepochybně svými snímky, ať už jsou jakékoliv, udělá radost těm, kteří se chtějí podívat, a vlastně, když se člověk nad tím zamyslí, pro některé to může být příjemná terapie. Paní Krainovou už jsme tak nějak nahou všichni viděli a slušelo jí to. Asi i za to dostala dobře zaplaceno. Ale pořád to je její věc. Kdo na to nechce koukat, nemusí. To je v pořádku,“ vyjádřil se pro Život v Česku

Video
Video se připravuje ...

Co vystřihli ze Štik? Monika vypráví, jak manželovi vybírala filcky! FTV Prima

»Monika? Nevěrná a promiskuitní!«

Krainová má navíc podle Štiky ve svém věku co nabídnout. „Jsme kontroverzní rodina, už jsem si na to zvykl, přesto si myslím, že některé věci jsou zbytečné a přes čáru. To znamená, že třeba nechápu, že taková nevěrná a promiskuitní žena, jako je má bývalá žena Monika, může něco kázat o »lynčovaní žen lehkých mravů«, jako se tímto směrem proti paní Krainové vyjádřila,“ pokračoval.

Podnikatel, který se svou rodinou v roce 2018 vystupoval v bizarní reality show Štiky, se následně vyjádřil i pro další médium. „Asi má podobný názor více lidí než jen Ornella a Monika, ale nikde to nezveřejňují. Nechají ty lidi dýchat. Ať si opravdu každý dělá, co chce,“ dodal pro Expres.

 „Ta platforma se mi nelíbí. Nikdy jsem ji nevyužil, ale z doslechu vím, že tam nejsou příliš hezké věci. Nicméně žijeme v demokracii, takže si myslím, že každý má právo dělat si se svým životem, co chce. A když to někomu vyhovuje, dávat tam nějaké fotky nebo videa tohoto charakteru, proč ne? Je to jeho věc. Pokud tím neubližuje svému okolí, rodině a blízkým, musí to být každému úplně jedno. Je to pouze jeho věc A když za to dostane nějaké hezké peníze, to je další kapitola. Tak mu to přejme, ať je spokojený,“ má jasno.

Video
Video se připravuje ...

Co uvidíte ve Štikách? Fúrie Monika zase vytáhla hlas do otáček! Kvůli děvce! FTV Prima

Co se vlastně stalo? 

Všechno začalo, když se modelka Simona Krainová rozhodla vstoupit na platformu OnlyFans a založila si tam účet, kde mohou zájemci za peníze sledovat její lechtivé fotografie. Krok slavné blondýny vzbudil silné reakce a ne všichni si je nechali pro sebe... 

Mezi hlasitými kritičkami se objevily právě podnikatelka Ornella Koktová a její matka Monika Binias. Prodej pikantních fotek cizím lidem je pro ně za hranou dobrého vkusu! A to dokonce i přesto, že obě v minulosti pózovaly v rouše Evině (například pro Blesk)

Potupa, k*rvy a modelka z pravěku

„Je to za mě potupa,“ rýpla si Ornella do Simony na instagramu a dodala, že její vlastní děti nikdy nebudou moci o své mámě říct, že je na prodej. „Bože, jak někdo může tak klesnout na dno a ještě všem cpát, že je to in a vše je ok. Dřív se k*rvy lynčovaly. Byly na okraji společnosti. Teď melou ho*na a my se máme zamyslet. Normální chlap si k*rvu nevezme,“ přisadila si »mama Štika«.

Výroky obou žen následně odstartovaly slovní přestřelku mezi oběma klany, ve které nebyla nouze o drsná prohlášení. „Tato nevkusná rodina, co tu špiní mediální prostor a dělá hanbu už 15 roků, promluvila,“ ulevil si na sítích například manžel Krainové Karel Vágner (47). „Nejvíc mě baví vyjádření éčkových, oteklých, umaštěných nul,“ rýpla si Krainová. „Pavlačová baba se základkou, která dělala modeling v pravěku,“ reagovala zase Binias...

Video
Video se připravuje ...

Bez hádek se neobejde u Štik ani vaření: Kdo to zkazil a proč? FTV Prima

Fotogalerie
60 fotografií