Když nedávno její prostřední dcera Mia oslavila 6. narozeniny, mnozí si všimli, že něco nehraje... Agáta totiž bez problémů ukázala své „instarodině“ kdejaký detail z velkolepé oslavy, a záběry na malou Miu i jejího staršího bráchu Kryšpína (12) nemohly chybět. Po nejmladší Rozárce (5 měs.) ale jako by se slehla zem! 

Na trojnásobnou mámu se proto sesypaly dotazy a ona se rozhodla veřejně zareagovat. „Tak hromadně... Rozárku nemůžu už ukazovat na instagramu, protože si to nepřeje její otec...“ oznámila ve svých instastories. 

Už mě s ním nespojujte!

U toho ale neskončila. Přidala fotku článku z Blesk.cz o tom, že se Jaromír Soukup veřejně zastal její rivalky Simony Krainové (50). „A byla bych strašně ráda, aby mě už nespojovali s těmito ... . Vím, že já prodávám víc, ale nemusím jim dělat stále reklamu, ne?“ vyjádřila se drsně. Jaké slovo schovala za tečky, to ví jen ona sama. 

Přátelský rozchod?

Ještě před týdnem přitom tvrdila, že s majitelem televize Barrandov i po rozchodu zůstávají přátelé.Rozešli jsem se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří,“ napsala ve svém prohlášení. 

„Jaromíre, tobě děkuju za rok a půl krásného vztahu a za naši nádhernou dceru. Vždycky budeš součástí mého života, jen už ne jako partner, ale jako skvělý táta naší Rózy,“ vzkázala mu ještě veřejně přes instagram. 

Zvláštní slova Jaromíra

Přátelská nota ovšem v posledních dnech poněkud vzala za své. Soukup se ve svých pořadech na Barrandově několikrát vyjádřil způsobem, který naznačuje, že se svou bývalou partnerkou v lecčem nesouhlasí... „Agáta oznámila rozchod, takže už s Agátou netvoříme pár,“ řekl například, jako by si snad konec vztahu přála pouze ona.

Jindy to zase znělo, jako by neměl dost příležitostí vídat svou maličkou dceru. „Rozárka, kterou společně máme, měla první svátek. No, tak to společně neoslavíme, co se dá dělat, pojďme k dalším VIP zprávám, nebo začnu být dojatý,“ posteskl si před kamerami. 

Video
Video se připravuje ...

Agáta drží diety už od dětství. .

Fotogalerie
43 fotografií