Agáta ani trochu neslevila ze své celoživotní vyzývavosti. I když byl na slavnostním otevření pizzerie předepsaný dresscode smart casual (formálnějšího než oblečení do fitka, ale méně formálního než velká večerní, elegance a styl, pozn. red.), tak se ho nedržela a oblékla se jak do nočního klubu. Tričko s vycpávkami pod prsa a minisukni padající na boky. Je jasné, že chtěla ukázat své ploché břicho a štíhlé nohy.

Na trojnásobnou maminu vypadá skvěle, to se jí musí nechat, ale do společnosti by to chtělo trochu ubrat. Ani jedna z přítomných dam podobný model na sobě neměla. Převažovaly letní šaty nebo módní komplety a jeden příklad za všechny byla topmodelka Tereza Maxová (52) v bílých elegantních šatech s oversize sakem. 

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést Tomáš Ksandr

Hanychová se i po třetím porodu dcery Rozárky vrátila ke kouření a na venkovní terase pálila jednu cigaretu za druhou. Když během večera vystoupila italská skupina, která vyhrávala jeden hit za druhým, tak to i ji strhlo a pod pódiem se rozvlnila. Garde jí od začátku dělal její manažer Pepa Koudelka.

Na otvíračce podniku v nové budově Masaryčka se zdržela docela dlouho a k domovu se vypravila okolo 22. hodiny. Po rozchodu s Jaromírem Soukupem se zřejmě hodlá vrátit do víru společenského života.

Rozchod s otcem svého třetího dítěte oznámila 4. září na sociální síti. „Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní. Bolí to. Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál,“ zaznělo v jejím příspěvku na sociální síti.

Fotogalerie
81 fotografií