Je sice pravda, že dovolená její fenky Bonnie Agátu Hanychovou vyjde levněji, než dovolená pro celou rodinu, i tak je to poměrně velký rozmar. 

Pejsek, kterého si modelka pořídila ještě za manželství s Jakubem Prachařem, i přesto, že jí to zakázal, s ní a jejími dětmi nemohl odletět na dovolenou do Marbelly. Agáta s dětmi tam sice mají k dispozici apartmán Jaromíra Soukupa, ale většinu času tráví na pláži a tam Bonnie pravděpodobně nesmí. 

Proto ho po dobu jejich pobytu ve Španělsku umístila do psího hotelu. A zaplatila fence za pořádný luxus. „Paní majitelka z malého zámečku vybudovala resort a spa pro pejsky a celým svým srdcem tím žije! U pejsků jsou 24 hodin denně, každý den Vám posílají fotky a videa Vašeho mazlíčka, dokonce v horním patře vybudovala ubytování i pro Vás, takže pokud jedete na dovolenou, můžete dorazit, přespat, budete mít odvoz na letiště, a mezitím se takto postarají o chlupatý lásky," vypsala Hanychová služby, které hotel nabízí. 

Kromě toho pečovatelé pouštějí pejskům filmy, čtou jim před spaním pohádky, pejsci si mohou se svými páníčky zavolat, a když je třeba, zařídí jim odvoz z nebo na letiště. Ceny se pohybují od základního balíčku od 790 Kč po luxusní balíček za 1200 Kč za 1 den. 

Pokud tedy Agáta zaplatila své Bonie ty nejlepší služby v luxusním balíčku, pejsek si nyní užívá vlastní dovolenou za bezmála 17 tisíc korun. Což je víc, než týden v Egyptě na last minute... 

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Proč vždycky bude fanynka Karlose Vémoly? David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
45 fotografií