Přestože už příští týden mělo proběhnout další rozvodové stání populární herečky a dosluhujícího velvyslance v Izraeli, nově bylo odročeno. „Rozvod, o který manžel zažádal v polovině srpna, je pozastavený. Prý dokud nevyřešíme opatrovnictví nad nezletilým dítětem, které spolu máme,“ potvrdila Žilková Aha!. Věta se týká dcery Korduly Stropnické (17).

Holomáč vyčkával

To její partner, potřetí ženatý basák skupiny Argema Josef Holomáč, o rozvod oficiálně požádal až letos 6. ledna, tedy před pouhými 14 dny. Podle informací Aha! už se na něj ale chystal od loňského září a vyčkával, až se se stávající manželkou Martinou domluví na podmínkách. S Žilkovou se pak oficiálně poprvé na veřejnosti objevili na konci září na premiéře filmu Spolu.

Je jich jak Hujerů

Společně se Žilkovou pak bude mít Holomáč opravdu velkou rodinu, ne nepodobnou famílii Hujerových z filmu Marečku, podejte mi pero! Žilková má tři vlastní děti (Agátu, Cyrila, Vincenta) a zatím dvě vnoučata (Kryšpína a Miu), třetí je na cestě. Dvě děti si osvojila (Honzu a Markétu), a sama herečka pak má sestru Jarmilu a bratra Štěpána s jejich rodinami. Holomáč má z předchozího manželství také tři děti (Veroniku, Dominika a Kristýnu) a bratra Karla, úspěšného textaře.

Výborné vztahy

Veronika s nimi nedávno vyrazila na rodinný výlet do Únětic. „Máme všichni výborné vztahy,“ komentovala Žilková. S Martinou, která je jeho současná manželka, Holomáč děti neměl.

Konec přišel e-mailem

Veronika Žilková a Martin Stropnický spolu byli od roku 2004, své „ano“ si řekli v dubnu 2008 na jednom z nejromantičtějších míst v Praze – v historické Kapli sv. Kláry v pražské Tróji. Pro oba to byla třetí svatba. Společně vychovávali početnou rodinu, spolu mají dceru Kordulu. Druhé dítě, syn Melichar, se jim v květnu 2007 narodil s vrozenou brániční kýlou a po 198 dnech zemřel. Stropnický pracuje v Izraeli jako velvyslanec České republiky. Herečka s ním zde žila dva roky, poté se vrátila do Prahy, aby pečovala o nemocnou maminku, která před nedávnem zemřela. K překvapivému rozchodu došlo v březnu loňského roku. „Dostala jsem od manžela e-mail. Stálo v něm, že mě už nemiluje a že se mi omlouvá,“ stručně tehdy komentovala situaci Veronika.

 

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková o novém partnerovi Holomáčovi: Oba naši ex si našli jiné ženy David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
67 fotografií